Alisan ihmemaa

Löydä uniikkeja lahja- ja käyttöesineitä koko perheelle

Suomalaisilta käsityön tekijöiltä

Alisan ihmemaa on lapsiperheen ihana hyvän mielen kauppa, jossa yhdistyy kotimainen design ja aito käsityö.


Shoppailua hyvällä omalla tunnolla ja hyvällä mielellä, sillä kaikki tuotteemme ovat varmasti vastuullisesti tuotettuja, sillä ne tulevat suoraan tekijöiltä tekijöiden itse määrittämällä aikataululla ja hinnalla.

Tuotteita on usein saatavilla hyvin rajoitetusti, sillä kyse on aidosti käsitöistä ja pienten tekijöiden taidonnäytteistä, joten kannattaa olla nopea, jos haluaa omansa.

iloksi & hyödyksi

Alisan ihmemaassa löydät erilaisia, erilaisin tekniikoin valmistettuja ja erilaisista materiaaleista käsintehtyjä tuotteita perheellesi tai lahjaksi.

Valikoimamme muuttuu ja laajenee jatkuvasti, kun osa tekijöistä vaihtuu aina määräajoin ja tulee tilalle uusia. Tällä hetkellä valikoimassa on mm. puputossuja, pehmoleluja, pipityyny, lorupussi, imetyskoruja, äitiyskoruja, nilkkakoruja, korvakorut, avainnauhat, lastenvaatteita trikoosta: bodyt, puserot, t-paidat, baggyhousut, naisten pusero, virkattu laukku, meikkilaukkuja, vauvan lakanasetti, mittapuu… eli vaikka mitä ihanaa!

Lahjakortti lahjaksi!

Kun haluat antaa jotain erityistä lahjaksi, mutta et kuitenkaan tiedä mikä on juuri lahjansaajan mieleen, on takuuvarma valinta lahjakortti Alisan ihmemaahan.

Alisan ihmemaan lahjakortti on ihana lahja äidille, isälle tai pienelle lapselle. Näin lahjan saaja saa itse valita tarvitsemansa ja mieleisensä kotimaisen ja käsityönä tehdyn tuotteen verkkokaupastamme.

Valikoimamme päivittyy jatkuvasti ja uusien myyjien tuotteita tulee kauppaan, joten taatusti aina löytyy jotain kivaa, kaunista tai tarpeellista itselle tai lapselle.

Tuoteryhmät verkkokaupassa

Verkkokaupasta löydät myös yksittäisiä uniikki kappaleita

Löydät meidät myös instagramista!

Tilaa uutiskirjeemme

Saat tiedon uusista tuotteista ja parhaista tarjouksista ennen muita!

© 2020 Alisan ihmemaa, All Rights Reserved