Ekologinen Bambuliina ja Kahvisaippua

19,80

Käsityönä valmistettu kotimainen ja ekologinen lahjasetti Bambuliina ja Kahvisaippua.

Keittiöliina eli tiskirätti, joka on ekologinen ja jonka imuteho vain paranee käytössä.
Nämä kauniit Hattarallan keittiöliinat on valmistettu Bambu-puuvillalangasta. Langan kuidut ovat pyöreitä ja likaa hylkiviä, joten lika ei kerry liinaan samalla tavalla kuin kertakäyttöisiin keittiöliinoihin. Bambuliina on siis luonnostaan antibakteerinen ja sen voi pestä muun pyykin mukana. Rättien värit vaihtelevat lankojen saatavuuden mukaan. Voit laittaa tilauksen lisätiedot kenttään väritoiveesi, jonka toteutamme mahdollisuuksien mukaan.

Fiini Naturallyn kahvisaippua on hellävarainen saippua, jossa jauhettua kahvia. Erinomainen keittiö-saippuana, sillä kahvi poistaa tuoksut (mm. kala, sipuli jne.) käsistä. Jauhettu kahvi myös kuorii käsiä samalla, joten tällä saippualla puhdistuvat likaisetkin kädet tehokkaasti, mutta käsiä kuivattamatta!

Kaikki Fiini Naturallyn saippuat valmistetaan käsityönä kylmäprosessimenetelmällä. Ne sisältävät ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Saippuoissamme ei ole keinotekoisia väriaineita, hajusteita eikä lisättyjä kemikaaleja. Fiini Naturallyn saippuoissa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta vetävä vaikutus. Teollisesti valmistetuissa saippuoissa glyseriini yleensä poistetaan muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Käsintehdyt saippuat glyseriiniä sisältävänä ovat hyvin hellävaraisia iholle. Saippuoissa on myös ns. ylirasvoitusta, jolloin saippuoitumisprosessissa osa öljyistä jää saippuaan hellimään ja hoitamaan ihoa.

Voit tilata tämän lahjasetin myös suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Paketoimme lahjasetit kauniisti avattavaan laatikkoon käyttäen silkkipaperia ja muita kauniita pakkausmateriaaleja.

Kuvaus

Kahvisaippua
100% biohajoava, ekologinen, vegaaninen ja kemikaaliton.
Koko n. 90g.
Käytä:Käsien sekä vartalon pesuun
INCI: Sodium olivate (oliiviöljy), aqua, *sodium cocoate (kookosöljy), sodium rapeseedate (rypsiöljy), *sodium shea butterate (shea), cofea arabica (kahvi), solanum tuberosa starch (perunajauho).
*luomuraaka-aine
Valmistaja Fiini Naturally, Isokyrö
Myyjä Alisan ihmemaa

Bambuliina
Bambu-Puuvillalanka
Pesu 60 asteessa.
Myyjä ja valmistaja Hattaralla.

Lisätiedot

Lapsen ikä / Rusettipannan koko

Newborn 1-3 kk (XS, 40-43 cm), 4-12 kk (S, 44-46 cm), 1-2 v (M, 47-49 cm), Yli 3 v L 50-54 cm, Aikuiselle XL 55-58 cm