Fiini Naturally Siivoussaippua ja bambusiivousliina

26,80

Kaunis bambupuuvillainen siivousliina ja biohajoava siivoussaippua kaikkeen kodin puhdistukseen.
Valitse tuoksuton saippua tai vaihtoehtoisesti raikas piparminttu tai hedelmäinen tuoksu. Siivousliinojen väri vaihtelee (mm. vaaleanpunainen, harmaa, lila)

KÄYTÄ: Hiero saippuaa suoraan kosteaan rättiin, tai vuole esim. kuorimaveitsellä muutama lastu suihkepulloon ja liota lämpimään veteen, jolloin saat valmiin liuoksen. Liuos säilyy n. 3.4 viikkoa.

Sopii mm. kaakeleille, teräkselle, lasille, muoville, wc-kalusteille, lieden ja uunin puhdistukseen, puupintojen pyyhkimiseen ja tiskaamiseen. Tuote on tarkoitettu pelkästään siivoukseen, ei käytettäväksi iholla. Erittäin tehokas tuote vaativaan ja pinttyneeseenkin likaan. Turvallinen käytettäväksi myös suihkeena, koska tuote ei sisällä kemikaaleja, jotka vapautuvat suihkutettaessa ilmaan.

Kuvaus

SISÄLTÄÄ: 30%< saippua. Sodium cocoate (saippuoitu kookosrasva), luomulaatuinen piparmintun eteerinen öljy tai allergeeniton tuoksuöljy (hedelmäinen) tai kokonaan tuoksuton Pala noin 130 g Valmistaja Fiini Naturally, Isokyrö Myyjä Alisan ihmemaa Bambupuuvilla siivousliina on käsityönä neulottu. Pesu 60 astetta. Valmistaja ja myyjä Hattaralla, Äänekoski

Lisätiedot

Tuoksu

Piparminttu, Hedelmäinen, Tuoksuton