Luonkos Vitality Metsäkakku vartaloöljykakku

32,90

UUTUUS!

VITALITY
Kaikille ihotyypeille

Luonnollista bakteeriflooraa tukeva vartaloöljykakku

Vitality-vartaloöljykakku on innovatiivinen ihoa hoitava ja pehmentävä tuote, joka tuo metsäluonnon terveysvaikutuksia ihollesi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää. Luonkos Finland Oy lanseeraa kaksi uutta ihonhoitotuotetta, jotka mullistavat kosmetiikkamaailman. Metsäkakut Infinity ja Vitality ovat uuden luonnonkosmetiikan edelläkävijöitä.

Luonkosilla on ensimmäisenä maailmassa kunnia käyttää Suomessa kehitettyä (mm. Tampereen Yliopistossa) ja valmistettua mikrobiuutetta Reconnecting Nature™, joka tukee ja vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää. Uutteen avulla Luonkosin uudet metsäkakut palauttavat osin jo kadonnuttakin, ikiaikaisesti elintärkeäksi koettua luontoyhteyttä ja vahvistavat tutkitusti vastustuskykyä.

Metsäkakut ovat lisäksi käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa. Pakkaukset ovat liimattomia ja seuraavat Zero Waste -periaatetta. Kaiken muun lisäksi tuotteet ovat myös vegaanisia eivätkä sisällä vettä.

Toimitusaika 1-2 pv.

6 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Käyttö:

Käsityönä tehtyjen metsäkakkujen käyttö on miellyttävää: Vitality vartaloöljykakkua hierot ensin puhtaisiin kuiviin käsiin ja käsistä vartalollesi. Iholle saattaa jäädä tummaa sävyä kakusta levityksen yhteydessä, mutta se on luonnollista ja häviää pian pois.

Metsäkakut sopivat myös vauvoille

Molemmat metsäkakut sisältävät mikrobiuutteen lisäksi runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Näihin terveyskakkuihin ei ole lisätty tuoksuja, joten ne sopivat myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille.

Metsäkakut sopivat kaikille ihotyypeille. Ne ovat 100-prosenttisesti luonnollisia, vegaanisia ja säilöntäaineettomia. Luonkosin zero waste -linjan mukaan metsäkakkujenkin pakkaukset ovat muovittomia ja kierrätettäviä. Pakkaustarrassa on QR-koodi, joka tarjoaa metsäretken: metsäjoogaa, metsätarinan, Luonkosin maailmaa.

Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen lisääminen erilaisiin kuluttajatuotteisiin on kätevä tapa saada luontoaltistusta ja pyrittäessä immuunivälitteisten sairauksien, kuten astman, allergioiden ja tyypin 1 diabeteksen ehkäisyyn. Luonnonkosmetiikka on mikrobiuutteelle luonnollinen koti. Tee itsesi hoivaamisesta säännöllinen nautinto – voit kokonaisvaltaisesti paremmin.

Huom: Käytä vain terveelle iholle. Älä levitä haavoille tai ihottumalle. Pienellä osalla imeväisiä ilmenee väistämättä atopian ja/tai allergisen sairauden oireita ensimmäisen vuoden aikana. Jos tällaisia ​​oireita ilmenee, ota yhteyttä lääkäriisi ja noudata ohjeita.

Valmistaja Luonkos, Naantali
Myyjä Alisan ihmemaa, Raisio

Lisätiedot

Valitse

Rusetilla, Ilman rusettia