Pellavakeittiöpyyhe ja Kehäkukkasaippua

23,90

Alisan ihmemaan musta Pellavakeittiöpyyhe Minimalist ja Fiini Naturallyn Kehäkukkasaippua on yhdessä moderni ja käytännöllinen lahja moneen kotiin.

Kaunis kehäkukka-saippua, joka sopii herkimmällekin iholle. Mieto, tuoksuton ja hellävaraisesti pesevä saippua sisältää kuivattua kehäkukkaa.
Kaikki Fiini Naturallyn saippuat valmistetaan käsityönä kylmäprosessimenetelmällä.  Ne sisältävät ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Saippuoissa ei ole keinotekoisia väriaineita, hajusteita eikä lisättyjä kemikaaleja. Fiini Naturallyn saippuoissa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta vetävä vaikutus. Teollisesti valmistetuissa saippuoissa glyseriini yleensä poistetaan muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Käsintehdyt saippuat glyseriiniä sisältävänä ovat hyvin hellävaraisia iholle. Saippuoissa on myös ns. ylirasvoitusta, jolloin saippuoitumisprosessissa osa öljyistä jää saippuaan hellimään ja hoitamaan ihoa.

Myös Alisan ihmemaan oma pellavainen keittiöpyyhe Minimalist on ekologinen valinta. Pellavan valmistus on ekologisempaa kuin esim. puuvillan valmistus, sillä pellava ei tarvitse kastelua eikä suuria määriä torjunta-aineita.
Pellava on antibakteerinen ja nopeasti kuivuva. Pellavan ominaisuudet vain paranevat käytössä.

Voit tilata tämän lahjasetin myös suoraan lahjansaajan postilaatikkoon. Paketoimme lahjasetit kauniisti avattavaan laatikkoon käyttäen silkkipaperia ja muita kauniita pakkausmateriaaleja.

Kuvaus

Pellavakeittiöpyyhe:

Materiaali :100 % kivipesty pellavakangas, Öko-Tex standardi 100 kankaassa, eli kankaassa ei saa olla torjunta-aine-, raskasmetalli- eikä formaldehydijäämiä. Valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta. Ripustusnauha 100% pellavaa.
Pesu : 60 astetta, hellävarainen linkous
Koko : noin 50 x 50 cm
Väri : Musta

Myyjä/valmistaja Alisan ihmemaa, Raisio

Kehäkukkasaippua:
100% biohajoava, ekologinen, vegaaninen ja kemikaaliton.
Koko n. 90g.
Käytä:
Käsien sekä vartalon pesuun

INCI: Sodium olivate (oliiviöljy), aqua, *sodium cocoate (kookosöljy), sodium rapeseedate (rypsiöljy), *sodium shea butterate (shea), calendula officinalis flower (kuivattu kehäkukka), solanum tuberosa starch (perunajauho)
*luomuraaka-aine

Myyjä Alisan ihmemaa
Valmistaja Fiini Naturally, Isokyrö

Lisätiedot

Valitse

Rusetilla, Ilman rusettia