Kotimaiset lasten Pellavalappuhaalarit Ukko, valitse väri

79,00

Alisan ihmemaan Suomessa käsityönä valmistetut pehmeät pellavaiset lappuhaalarit, joissa nappien tilalla onkin solmittava nauha.
Valitse kuudesta kauniista väristämme: Musta | Maitokahvi | Kaneli | Sammaleen vihreä | Keltainen | Vanharoosa
Huom! lappuhaalaria ei ole tilattavissa sävyssä hiekka.

Kuvissa värit musta, maitokahvi, sammaleen vihreä ja keltainen.

Materiaali pehmeäksi kivipestyä pellavaa. Lahkeensuissa on resori, joka pidentää haalarin käyttöikää. Voit tilata rohkeasti kokoa isommat haalarit ja lapsesi saa pitkäikäisen vaatteen, joka kestää vielä kierrätyksen seuraavillekin pienille. Huomioi kokoa valitessa että mitoitus on pientä näissä lappuhaalareissa.

Pellava on käytössä vertaansa vailla: Pellava kuivuu nopeasti ja on antibakteerinen materiaali. Pellava tuntuu kesällä viileältä ihoa vasten ja talvella lämpimältä. Pellava ei hiosta. Ja mikä parasta pellavan ominaisuudet vain paranevat käytössä.

Pellava on ekologinen valinta sillä sen viljelyssä ei tarvita kastelua ja suuria määriä torjunta-aineita, kuten esim. puuvillan viljelyssä.

 

Vinkki: Tilaa saman sävyinen pellavatonttulakki Teemat kategoriastamme.

Kuvaus

100 % kivipesty pellavakangas, Öko-Tex standardi 100 kankaassa, eli kankaassa ei saa olla torjunta-aine-, raskasmetalli- eikä formaldehydijäämiä. Valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta.
Puuvillaresori (luonnon valkoiset resorit hiekan sävyisissä housuissa ja maitokahvin ja kanelin sävyisissä ruskeat resorit. Mustissa, vihreissä, keltaisissa ja vanhan roosan sävyisissä housuissa resorit ovat samanväriset kuin housut)
Pesu : 60 astetta

Myyjä ja valmistaja Alisan ihmemaa

Lisätiedot

Koko

62, 68, 74, 80, 86

Väri

Musta, Maitokahvi, Kaneli, Sammaleen vihreä, Keltainen, Vanharoosa