Pellavapusero Pikku Anna

79,00

Alisan ihmemaan oman malliston käsityönä valmistettu pusero pienelle koossa 50-80. Valitse suosikkisi kaikista kauniista pellavan sävyistämme.  Kauniita yksityiskohtia ovat puiset napit sekä hihanpidikkeet.
Materiaali pehmeäksi kivipestyä pellavaa, joka on lämmin talvella ja viileä kesällä. Todella monikäyttöinen mekko, niin arkeen kuin juhlaan. Niskassa kiva yksityiskohta: napin sijaan solmunauha. Silittäminen tekee pellavasta hyvin juhlavan. Silittämättömänä pellava on luonnollisen kaunis.

Pellava on käytössä vertaansa vailla: Pellava kuivuu nopeasti ja on antibakteerinen materiaali. Pellava tuntuu kesällä viileältä ihoa vasten ja talvella lämpimältä. Pellava ei hiosta. Ja mikä parasta pellavan ominaisuudet vain paranevat käytössä.

Pellava on ekologinen valinta sillä sen viljelyssä ei tarvita kastelua ja suuria määriä torjunta-aineita, kuten esim. puuvillan viljelyssä.

Jokainen tuote valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika noin 4-7 pv.

Poista

Kuvaus

100 % kivipesty pellavakangas, Öko-Tex standardi 100 kankaassa, eli kankaassa ei saa olla torjunta-aine-, raskasmetalli- eikä formaldehydijäämiä. Valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta.
Puiset napit.

Pesu : 60 astetta

Myyjä/Valmistaja Alisan ihmemaa

Toimitusaika noin 4-7 pv. Jokainen tuote valmistetaan tilauksesta.

Haluamme että olet 100 % tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen.
Tuliko valittua väärä koko? Olisiko sittenkin toinen väri parempi?
Ei hätää, sillä käyttämättömällä tuotteella on vaihto- ja palautusoikeus 14 pv.
(Asiakas maksaa tuotteen palautuksen ja me maksamme uuden tuotteen postituksen asiakkaalle.)

Lisätiedot

Koko

50, 60, 70, 80

Väri

Hiekka, Maitokahvi, Kaneli, Keltainen, Musta, Sammaleen vihreä, Vanharoosa, Luonnonvalkoinen