Ale!

Pellavapussilakanasetti, luonnonvalkoinen

99,00

Suomessa käsityönä ommeltu ylellinen pellavapussilakanasetti.
Pehmeäksi kivipestyä pellavaa, väri raikas luonnonvalkoinen.

Monta syytä valita juuri Alisan ihmemaan pellavalakanat:

  • Leikkaamme ja ompelemme pussilakanan ja tyynyliinan itse käsityönä pienompelimossa. Ompelun jälkeen lakanat viimeistellään ja saumat silitetään käsin. Lopuksi lakana mankeloidaan kuivana meidän omassa pesulassa. Ompelijamme keskimääräinen palkka on 2420 e/kk. Ompelijamme työ sisältää useita vaiheita (mm. mallien ja työjärjestyksen suunnittelu, kaavoitus, leikkuu, ompelu, silitys) joten se on fyysisesti hyvin vaihtelevaa eikä kuormita kuten vain yhtä-kahta vaihetta sisältävä työpäivä. Ompelijamme määrittelevät itse työpäivän tauotuksen.
  • Upeat pellavalakanamme kestävät 60 asteen pesun, sillä 60 astetta on alin lakanoiden pesulämpötila, jota suositellaan petivaatteiden hygienian varmistamiseksi.
  • Tiheään kudottu pellava. Kankaan tiheys kertoo sen laadukkuudesta ja kestävyydestä. Käyttämämme pellava painaa 190 g/m2. Ostamme pellavan kotimaiselta maahantuojalta, joten työllistämme samalla myös heitä. Näin toimimalla meille itselle jää aikaa enemmän esim. asiakaspalvelutyöhön.
  • Pellavalakanassamme ja tyynyliinassamme ei ole leveitä reunaliepeitä. Reunaliepeet näyttävät kuvissa kauniilta, mutta silittämättä tai mankeloimatta voivat olla arjessa enemmänkin ryppyiset ja käpristyvät.
  • Pellavan ihana tuntu ja upeat ominaisuudet:Pellavalakana on helppo käyttöinen, sillä sen voi toki mankeloida tai antaa pesulan mankeloida, jolloin pääset sileiden, hotellintuntuisten lakanoiden väliin, mutta voit yhtä hyvin pesun jälkeen ripustaa lakanat kuivumaan ja siitä suoraan pedata sänkyyn, jolloin luot makuuhuoneeseesi ylellisen, luonnollisen ja pehmeän tunnelman. Pellava kuivuu nopeasti.Pellavan tuntu on huumaava ja sen ominaisuudet ovat ylelliset. Pellava tuntuu kesällä viileältä ihoa vasten ja talvella lämpimältä. Pellava ei hiosta. Ja mikä parasta pellavan ominaisuudet vain paranevat käytössä.Tiesitkö, että pellava on myös antibakteerinen materiaali? Antibakteerisuuden ansiosta pellavalakanat tuntuvat huomattavasti pidempään raikkailta ja puhtailta, kuin esim. puuvillalakanat.Hikoiletko helposti tai hikoileeko lapsesi helposti nukkuessaan? Pellava säätelee lämpötilaa hyvän kosteudensiirtokykynsä ansiosta, joten pellava sopii erityisen hyvin herkästi hikoilevalle henkilölle. Mutta varmista, että käyttämäsi täkki on puuvillaa tai muuta luonnonmateriaalia, jotta pellavan ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Sillä esim. polyester kankainen täkki hiostaa pellavalakanan sisälläkin.Pellava on ekologinen valinta sillä sen viljelyssä ei tarvita kastelua tai suuria määriä torjunta-aineita, kuten esim. puuvillan viljelyssä.Toimitusaika 2-7 pv.

Varasto loppu

Kuvaus

Pussilakana noin 150 cm x 210 cm, Tyynyliina noin 50 cm x 60 cm

100 % kivipesty pellavakangas, Öko-Tex standardi 100 kankaassa, eli kankaassa ei saa olla torjunta-aine-, raskasmetalli- eikä formaldehydijäämiä. Valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta.
Pellavakankaan paino 190 g/m²
Tiheys loimeessa 180 lankaa/10 cm Tiheys kuteessa 140 lankaa/10 cm

Pesu : 60 astetta, rumpukuivaus sallittu

Myyjä/valmistaja Alisan ihmemaa, Raisio

Lisätiedot

Väri

Maitokahvi, Luonnonvalkoinen, Vanharoosa, Sammaleen vihreä