Pellavapussilakanasetit kahdelle (sis. 4x tyynyliina)

399,00

Suomessa käsityönä ommellut ylelliset pellavapussilakanasetit kahdelle. Setti sisältää kaksi pussilakanaa ja kaksi tyynyliina sekä kaksi ekstra tyynyliina. Ekstra tyynyliinat voit valita joko samasta sävystä tai eri sävyisenä. Pehmeäksi kivipestyä pellavaa, väri kaunis maitokahvi, raikas luonnonvalkoinen tai hempeä vanha roosa.

Upeat pellavalakanamme kestävät tietysti 60 asteen pesun, sillä 60 astetta on alin lakanoiden pesulämpötila, jota suositellaan petivaatteiden hygienian varmistamiseksi. Lakanat voi mankeloida tai antaa pesulan mankeloida, jolloin pääset sileiden, hotellintuntuisten lakanoiden väliin, mutta voit yhtä hyvin pesun jälkeen ripustaa lakanat kuivumaan ja siitä suoraan pedata sänkyyn, jolloin luot makuuhuoneeseesi ylellisen, luonnollisen ja pehmeän tunnelman.

Pellava on käytössä vertaansa vailla: Pellava kuivuu nopeasti ja on antibakteerinen materiaali. Pellava tuntuu kesällä viileältä ihoa vasten ja talvella lämpimältä. Pellava ei hiosta. Ja mikä parasta pellavan ominaisuudet vain paranevat käytössä.

Pellava on ekologinen valinta sillä sen viljelyssä ei tarvita kastelua tai suuria määriä torjunta-aineita, kuten esim. puuvillan viljelyssä.

Tilaa lakanat koko perheelle, sillä valmistamme pellavapussilakanoita myös vauva- ja junior koossa.

Poista

Kuvaus

Pussilakana noin 150 cm x 210 cm, Tyynyliina noin 50 cm x 60 cm

100 % kivipesty pellavakangas, Öko-Tex standardi 100 kankaassa, eli kankaassa ei saa olla torjunta-aine-, raskasmetalli- eikä formaldehydijäämiä. Valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta.
Pellavakankaan paino 190 g/m²
Tiheys loimeessa 180 lankaa/10 cm Tiheys kuteessa 140 lankaa/10 cm

Pesu : 60 astetta, rumpukuivaus sallittu

Myyjä/valmistaja Alisan ihmemaa, Raisio

Lisätiedot

Väri

Maitokahvi, Luonnonvalkoinen, Vanharoosa, Sammaleen vihreä

Ekstra tyynyliinojen väri

Maitokahvi, Luonnonvalkoinen, Vanharoosa, Sammaleen vihreä