Pellavaromperit Into, valitse väri

79,00

Huom! Päivitetty malli! Lisäsimme henkseleiden mukavuutta ja parannellussa mallissa henkselit myös pysyvät paremmin pienillä olkapäillä.

Alisan ihmemaan Suomessa käsityönä valmistetut pehmeät pellavaiset romperit, joissa nappien tilalla onkin solmittava nauha. Valitse sävysi kaikista kauniista pellavan sävyistämme.

Materiaali pehmeäksi kivipestyä pellavaa, joka on mukava ja viileä iholla. Kuvan housut on silitetty, jolloin niistä tulee hyvin juhlavat. Silittämätön kivipesty kangas on luonnolllisen kaunis.

Pellava on käytössä vertaansa vailla: Pellava kuivuu nopeasti ja on antibakteerinen materiaali. Pellava tuntuu kesällä viileältä ihoa vasten ja talvella lämpimältä. Pellava ei hiosta. Ja mikä parasta pellavan ominaisuudet vain paranevat käytössä.

Pellava on ekologinen valinta sillä sen viljelyssä ei tarvita kastelua ja suuria määriä torjunta-aineita, kuten esim. puuvillan viljelyssä.

Jokainen tuote valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika 4-7 pv.

Kuvaus

100 % kivipesty pellavakangas, Öko-Tex standardi 100 kankaassa, eli kankaassa ei saa olla torjunta-aine-, raskasmetalli- eikä formaldehydijäämiä. Valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta.

Pesu : 60 astetta

Myyjä ja valmistaja Alisan ihmemaa

Lisätiedot

Koko

50/56, 62/68, 74/80, 86/92, 98/104

Väri

Hiekka, Maitokahvi, Kaneli, Keltainen, Musta, Sammaleen vihreä, Vanharoosa, Luonnonvalkoinen