Pellavapussilakanasetti, vo Junior

99,00

Lapselle ihana pehmeä pellavapussilakanasetti.
Käsityönä valmistettu kivipestystä pellavasta. Väreinä raikas luonnonvalkoinen, kaunis maitokahvi,  hempeä vanharoosa tai uutuutena lämmin kaneli.

Upeat pellavalakanamme kestävät 60 asteen pesun, sillä 60 astetta on alin lakanoiden pesulämpötila, jota suositellaan petivaatteiden hygienian varmistamiseksi. Lakanat voi mankeloida tai antaa pesulan mankeloida, jolloin pääset sileiden, hotellintuntuisten lakanoiden väliin, mutta voit yhtä hyvin pesun jälkeen ripustaa lakanat kuivumaan ja siitä suoraan pedata sänkyyn, jolloin luot makuuhuoneeseesi ylellisen, luonnollisen ja pehmeän tunnelman.

Pellava on käytössä vertaansa vailla: Pellava kuivuu nopeasti ja on antibakteerinen materiaali. Pellava tuntuu kesällä viileältä ihoa vasten ja talvella lämpimältä. Pellava ei hiosta. Ja mikä parasta pellavan ominaisuudet vain paranevat käytössä.

Pellava on ekologinen valinta sillä sen viljelyssä ei tarvita kastelua ja suuria määriä torjunta-aineita, kuten esim. puuvillan viljelyssä.

Kuvaus

Pussilakana:

Koko noin 115 cm x 150 cm

Tyynyliina:

Koko noin 40 x 60 cm

100 % kivipesty pellavakangas, Öko-Tex standardi 100 kankaassa, eli kankaassa ei saa olla torjunta-aine-, raskasmetalli- eikä formaldehydijäämiä. Valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta.
Pesu : 60 astetta

Myyjä/valmistaja Alisan ihmemaa, Raisio

Lisätiedot

Väri

Maitokahvi, Luonnonvalkoinen, Vanharoosa, Kaneli