Vauvan pellavamekko, koko 50

59,00

Testikappaleita, jotka on esipesty. Näiden mekkojen rusetin malli on erilainen kuin lopullisessa mallissamme. Myös saumaompeleet poikkeavat lopullisesta.

Alisan ihmemaan käsityönä valmistetut vauvan pellavamekot hempeässä vanha roosan sävyssä. Niskassa ihastuttava yksityiskohta: napin tilalla on solmittava nauha. Materiaali pehmeäksi kivipestyä pellavaa, joka on mukavan lämmin talvella ja kesällä viileä iholla.

Pellava on käytössä vertaansa vailla: Pellava kuivuu nopeasti ja on antibakteerinen materiaali. Pellava tuntuu kesällä viileältä ihoa vasten ja talvella lämpimältä. Pellava ei hiosta. Ja mikä parasta pellavan ominaisuudet vain paranevat käytössä.

Pellava on ekologinen valinta sillä sen viljelyssä ei tarvita kastelua ja suuria määriä torjunta-aineita, kuten esim. puuvillan viljelyssä.

Vinkki: Täydellisesti yhteensopivia asusteita ovat Alisan ihmemaan pellavarusettipanta, Vekkuli Kekkulin headwrap vaalea lila tai valkoinen ja Emilia M käsin neulotut pitsimerinovillasukat.

Toimitusaika 1-2 pv

1 varastossa

Kuvaus

100 % kivipesty pellavakangas, Öko-Tex standardi 100 kankaassa, eli kankaassa ei saa olla torjunta-aine-, raskasmetalli- eikä formaldehydijäämiä. Valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta.

Pesu : 60 astetta

Myyjä ja valmistaja Alisan ihmemaa

Lisätiedot

Koko

50, 60, 70, 80, 90