ALISAN IHMEMAAN

LOUNASKAHVILA

Elämysmyymälässämme on myös meidän oma  LOUNASKAHVILA, joka on koko Alisan ihmemaan sydän. Tai itseasiassa meillä voi tilata ruokalistamme annokset mihin aikaan päivästä tahansa!

Tiloihimme voit tulla koko perheen kanssa leikkimään, ostoksille ja syömään.
Kahvilan yhteydessä on elämystila, jota vuokraamme lasten juhliin/synttäreille ja jossa järjestämme erilaisia workshoppeja lapsille ja aikuisille.

Lounaspaikkana Alisan lounaskahvila on rauhallinen ja mukava. Meillä lapset ovat keskiössä ja meillä saa myös aina pyytää henkilökunnalta apua jos voimme jotenkin helpottaa perheenne ruokailua.  Voimme tuoda lapsellesi vaikka värikyniä ja värityskuvia ruokailuhetken viihdykkeeksi. 

Lounaaksi meillä voi valita oman keittiömme kuuluisat uunipuuroannokset, maukkaat  ja täyttävät kasvis- tai kanakulhot. Lapset rakastaa avaruusnugetteja ranskalaisilla!

Kahvilan vitriinistä löytyy myös vauvanruokia ja välipaloja.

                       

Tuoretta, itseleivottua, artesaanituotteita

Kahvilassamme paistetaan joka päivä tuoreita, itse leipomiamme, herkullisia korvapuusteja (maidoton, munaton).

Jos olemme ehtineet niin vitriinissä löytyy myös tuoreita täytettyjä voileipiä: jyväsämpylä kinkku-juustolla tai ruisleipää paistetulla kananmunalla sekä ihania mozzarella-pesto-croissantteja. Parasta on että jos vitriinistä ei näitä löydy valmiina, niin valmistamme ne sinulle tilauksesta!

Ruokaa aamusta iltaan koko perheelle

Maukkaat uunipuurot erilaisine lisukkeineen ovat mahtava lounas tai välipala niin lapsille kuin aikuisillekin. Kannattaa tulla maistamaan, sillä olemme selättäneet jo monen asiakkaamme lapsuuden puurotraumat! Meille tullaan kauempaakin maistamaan tätä herkkua, sillä sana on kiirinyt jo uskomattoman kauas!

Kvinoapohjaisen kasviskulhon voit valita kahdesta täyttävästä annoksesta Puhti tai Vimma. Tuoretta, terveellistä, laadukkaista aineksista.

Keittiömme uusimmat tulokkaat ovat Kanakulhot ja Avaruusnugetit. Kanakulhossa on kasviskulhon tapaan maukas kvinoa-lehtikaali pohja, kasviksia, maukas mangomajoneesi ja kuuma rapeaksi paneroitu kanafilee. Annokseen voit halutessasi ottaa rinnalle lisukeranskalaiset. 

Lapsien rakastamat avaruusnugetit on varma valinta selättämään pienten ihmisten nälän: rapeita uunissa paistettuja ranskalaisia, avaruuskuvioisia kananugetteja ja kasvistikkuja. 

Jälkiruuaksi koko perheelle maistuu ihana jäätelöannos kermavaahdolla, marengilla ja strösseleillä!

Tilaa uutiskirjeemme

Saat tiedon uusista tuotteista ja parhaista tarjouksista ennen muita!

© 2023 Alisan ihmemaa, All Rights Reserved