Skip to main content

RUOKAA JA HERKKUJA

Ihmemaan kahvila on viihtyisä paikka tavata ystäviä ja herkutella perheen kesken.

Keittiömme uusimmat tulokkaat ovat Kanakulhot ja Avaruusnugetit. Kanakulhossa on maukas kvinoa-lehtikaali pohja, kasviksia, mangomajoneesi ja kuuma rapeaksi paneroitu kanafilee. Annokseen voit halutessasi ottaa rinnalle lisukeranskalaiset. 

Lapsien rakastamat avaruusnugetit on varma valinta selättämään pienten ihmisten nälän: rapeita uunissa paistettuja ranskalaisia, avaruuskuvioisia kananugetteja ja kasvistikkuja. 

Salaatin tyyppisen kvinoapohjaisen kasviskulhon voit valita kahdesta täyttävästä annoksesta Puhti tai Vimma. Tuoretta, terveellistä, laadukkaista aineksista.

Maukkaat uunipuurot erilaisine lisukkeineen ovat myös mahtava lounas tai välipala niin lapsille kuin aikuisillekin. Kannattaa tulla maistamaan, sillä olemme selättäneet jo monen asiakkaamme lapsuuden puurotraumat! Meille tullaankin kauempaakin maistamaan tätä herkkua, sillä sana on kiirinyt jo uskomattoman kauas!

Jälkiruuaksi koko perheelle maistuu ihana jäätelöannos kermavaahdolla, marengilla ja strösseleillä tai meillä leivottu korvapuusti.

Katso tarkemmat sisällöt ja hinnat täältä.

LIITY TÄSTÄ Alisan ihmemaan ystäviin ja saa ilmainen jäätelö kahvilastamme.