Skip to main content
Myyjälle

Valitse sinulle sopivin tapa myydä

Myyjäksi Alisan Ihmemaahan

Alisan ihmemaa on laadukas käytettyjen vaatteiden myymälä Raisiossa. Meillä myyt sinulle ja perheellesi tarpeettomat vaatteet, asusteet, kengät sekä lasten lelut ja tarvikkeet.

Viihtyisässä myymälässämme on aikuisten, nuorten ja lasten osastot, joissa vaatteet ovat koottain, jotta ostosten teko on mahdollisimman mukavaa ja helppoa.

Tuotteiden myynti on meillä on tavallista vaivattomampaa sillä me huolehdimme myyntipaikastasi koko myyntijakson ajan, joten sinun ei tarvitse käydä järjestelemässä paikkaasi. Lisäksi silitämme ja höyrytämme vaatteesi, jos ne sitä vaativat eli riittää että tuot ne meille puhtaana ja tietysti ehjänä.

Valitse sinulle sopiva myyntitapa:

Peruspaketti: 10 € / vko + provisio 20% (28 pv)
Erikoispaketti: vain provisio 30% (28 pv)
Täyspalvelupaketti: 20 € aloitusmaksu + provisio 50% (28 pv)

Lue eri myyntitapojen tarkempi esittely sivun alaosasta ja varaa sieltä myös oma myyntipaikkasi.

Peruspaketti ja erikoispaketti ovat itsehinnoittelupaikkoja, eli näissä saat itse hinnoitella tuotteet. Hintalaput saat meiltä.
Itsehinnoittelupaketeissa tuotteet tulee tuoda myyntiin vähintään 1 päivää ennen myyntijakson alkua. Täyspalvelupaketissa tuotteet tulee olla meillä viimeistään 7 päivää ennen myyntijakson alkua.

Osoitteemme Kellarimäenkatu 1, Raisio, 2 krs.
HUOM! Paina ovikelloa rappukäytävässä,niin tulemme  kantoavuksi.
Hissikin on tulossa taloon, mutta sitä ei valitettavasti ole vielä.
Olemme avoinna 
Ti-Pe 10 – 19
La 10 – 16
LIITY TÄSTÄ Alisan ihmemaan ystäviin ja saa ilmainen jäätelö kahvilastamme.

Ota myös seurantaan sometilimme, niin tiedät mitä meillä kulloinkin tapahtuu:
https://www.instagram.com/alisanihmemaa
https://www.facebook.com/alisanihmemaa

#kirpputori #kirppis #lastenkirppis #secondhand #secondhandmyymälä

Itse hinnoitellen

10 € / vko + provisio 20%

PERUSPAKETTI

Meillä suurinosa vaatteista on koottain järjestetty myymälään. Peruspaketin valittuasi me järjestelemme tuotteet myymälään ja myyntijakson päätyttyä keräämme myymättä jääneet sinulle valmiiksi. Peruspaketissa hinnoittelet vaatteet itse.

  Paikkamaksu on vain 40 eur koko kuukausi. Voit tuoda yhdelle myyntijaksolle  max 90 tuotetta myyntiin (22.10. jälkeen varatut paikat). Huom! Voit halutessasi varata useita  myyntipaikkoja samaan aikaan, jos sinulla on enemmän tavaraa. Alisan ihmemaan Secondhand -myyntipaikan vuokraan kuuluu aina vaatteiden siistiminen ja höyrytys, hintalaput 90 kpl, henkarit, tuotteiden järjestely myymälään sekä ylläpito myyntijakson ajan.

Eli kerää myytävät tuotteet, hinnoittele ja tuo meille 1 päivää ennen myyntijaksosi alkua. Riittää että laitat vaatteet meillä henkareille ja me hoidamme loput!

Myyntijakso on vähintään 28 päivää. Myyntiaika venyy aina 1-14 päivää keräilystä johtuen. Ylimääräiset päivät ovat sinulle lisämyyntiaikaa. Ilmoitamme kun myymättä jääneet tuotteesi on kerätty ja ne ovat noudettavissa. Noudettuasi tuotteet  teemme tilityksen suoraan tilillesi. 

Rekisteröidy ensin KirppariKalle järjestelmään ja Alisan Ihmemaan asiakkaaksi TÄSTÄ. HUOM! Jos sinulla on jo KirppariKalle tunnukset olemassa niin käy rekisteröimässä itsesi Alisan ihmemaan asiakkaaksi TÄSTÄ. Kirjautuminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään.

Kun olet rekisteröitynyt, voit varata oman myyntijaksosi:

VARAA PAIKKA

UUTTA! Itse hinnoitellen, ilman kiinteä paikkamaksua

ei viikko-/aloitusmaksua, vain provisio 30%

ERIKOISPAKETTI

Tämä paketti sopii sinulle, joka haluat myydä tuotteita riskittömästi, sillä erikoispaketissa ei ole ollenkaan viikko- tai aloitusmaksua. Erikoispaketissa hinnoittelet tuotteet itse.  Voit tuoda yhdelle myyntijaksolle max 90 tuotetta myyntiin (22.10. jälkeen varatut paikat). Huom! Voit halutessasi varata useita  myyntipaikkoja samaan aikaan tai peräkkäin, jos sinulla on enemmän tavaraa. Tällöin veloitamme 20 euron rinnakkaispaikkamaksun jokaisesta lisämyyntipaikasta.  Alisan ihmemaan Secondhand -myyntipaikan vuokraan kuuluu aina vaatteiden siistiminen ja höyrytys, hintalaput 90 kpl, henkarit, tuotteiden järjestely myymälään sekä ylläpito myyntijakson ajan.

Eli kerää myytävät tuotteet, hinnoittele ja tuo meille 1 päivää ennen myyntijaksosi alkua. Riittää että laitat vaatteet meillä henkareille ja me hoidamme loput!

Myyntijakso on korkeintaan 28 päivää kerralla. Seuraavaan saman asiakkaan Erikoispaketti-myyntijakson voi varata heti vanhan myyntijakson perään, mutta tällöin uudesta myyntijaksosta veloitamme 20 euron aloitusmaksun. 

Myyntiaika venyy aina 1-14 päivää keräilystä johtuen. Ylimääräiset päivät ovat sinulle lisämyyntiaikaa. Ilmoitamme kun myymättä jääneet tuotteesi ovat kerätty ja ne ovat noudettavissa. Noudettuasi tuotteet  teemme tilityksen suoraan tilillesi. 

Rekisteröidy ensin KirppariKalle järjestelmään ja Alisan Ihmemaan asiakkaaksi TÄSTÄ. HUOM! Jos sinulla on jo KirppariKalle tunnukset olemassa niin käy rekisteröimässä itsesi Alisan ihmemaan asiakkaaksi TÄSTÄ. Kirjautuminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään.

Kun olet rekisteröitynyt, voit varata oman myyntijaksosi:

VARAA PAIKKA

Helppoa kierrätystä

20 € aloitusmaksu + provisio 50 % (myyntiaika 28 pv)

PLUSPLUSPAKETTI

Tämä paketti sisältää aivan kaiken, sillä sinun tarvitsee vain tuoda tuotteet meille  7 päivää ennen myyntijaksosi alkua. Eli me henkaroimme tuotteet, hinnoittelemme ja huolehdimme tarvittaessa silityksestä.

Voit tuoda yhdelle myyntijaksolle max 90 tuotetta myyntiin (22.10. jälkeen varatut paikat). Huom! Voit halutessasi varata useita  myyntipaikkoja samaan aikaan, jos sinulla on enemmän tavaraa.

Myyntijakson alkamispäivä on viitteellinen ja saattaa viivästyä korkeintaan 14 päivää. Myyntijaksosi (28 aukiolopäivää) alkaa vasta kun olemme hinnoitelleet tuotteet. Myyntijakson päätyttyä ilmoitamme kun myymättä jääneet tuotteet ovat noudettavissa.

Pluspluspaketin aloitusmaksu on 20 euroa ja myyntiaika on  28 päivää, mutta venyy 1-14 päivää keräilystä johtuen. Ilmoitamme kun myymättä jääneet tuotteesi ovat noudettavissa. Myyntiprovisio on 50 % myynnistä. Myyntituotot tilitetään suoraan tilillesi kun olet noutanut myymättä jääneet tuotteet.

Rekisteröidy ensin KirppariKalle järjestelmään ja Alisan Ihmemaan asiakkaaksi TÄSTÄ. HUOM! Jos sinulla on jo KirppariKalle tunnukset olemassa niin käy rekisteröimässä itsesi Alisan ihmemaan asiakkaaksi TÄSTÄ. Kirjautuminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään.

Kun olet rekisteröitynyt, voit varata oman myyntijaksosi:

VARAA PAIKKA

ALISAN IHMEMAAN SECOND HAND-TUOTTEIDEN MYYNTIEHDOT

Alisan ihmemaa myyntipaikat on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön.
Jos yrityksesi on kiinnostunut myymään tuotteita meillä, niin laitathan viestiä meille asiakaspalvelu@alisanihmemaa.fi

Palvelupaketit JA MYYNTIIN TUOTAVAT TUOTTEET

Alisan Ihmemaan second hand -osasto on laadukas nykyaikaisten second hand -tuotteiden myyntipaikka, joka on tarkoitettu käytettyjen vaatteiden sekä asusteiden myyntipaikaksi. Alisan ihmemaassa myydään myös lastenhuoneen sisustustuotteita sekä lastentarvikkeita.

Yhdellä palvelupakettimaksulla voi tuoda myyntiin korkeintaan 90 tuotetta. Pluspluspaketissa tuotteet tulee tuoda myyntiin yhdellä kertaa. Itsehinnoittelupaketeissa saa täydentää kerran myyntijakson aikana, kuitenkin niin, että tuotteiden kokonaismäärä on max. 90 kpl.

Valittavanasi on kolme tapaa myydä tuotteita:

Peruspaketti ja Erikoispaketti sisältävät tuotteiden
– silityksen ja höyrytyksen tarvittaessa
– myyntiin asettelun
– järjestelyn myyntijakson aikana
– myynninseurannan puhelinsovelluksen kautta
Tuo meille itse hinnoittelemasi tuotteet, henkaroi ne ja me hoidamme loput. Hintalaput tehdään Alisan ihmemaan Kirppari Kallen kautta.

Pluspaketti sisältää edellisten lisäksi tuotteiden
– hinnoittelun.
– henkaroinnin.

Huom!
Toimitathan kaikki tuotteet meille pestyinä. 
Myyntiin ja hinnoitteluun tuodut tuotteet tulee olla puhtaita, ehjiä, siistejä ja nykyaikaisia.   Jos huomaamme, että myyntiin tai hinnoitteluun on tuotu myyntiin kelpaamaton tuote, niin veloitamme siitä ko. myyjältä 1 euron poistomaksun. Emme säilytä myynnistä/hinnoittelusta poistettuja tuotteita.


Kuljetuspalvelu: Erillisestä tilauksesta Noudamme tuotteet arkisin klo 9-17. Kuljetusmaksu 15 € / haku / 20 km säteellä Raisiosta. Kuljetuspalvelu tilaukset sähköpostitse asiakaspalvelu@alisanihmemaa.fi

Myyntipaikan voit ostaa kätevästi 24/7 verkkosivujemme kautta tai myymälästämme aukioloaikoina. Myyntipaikan varauksen yhteydessä saat tunnukset myynninseurantajärjestelmäämme Kirppari-Kalleen. Kirppari-Kallessa teet hintalaput kätevästi. Hintalaput tulostetaan meillä myymälässä.

Pesulapalvelu
Voit halutessasi pesettää pesulassamme tekstiilit ennen esillepanoa
10 € / kg (min. 3 kg ). Tai yksittäiset tekstiilit erillisen hinnaston mukaan.

Myyntipaikan voit ostaa kätevästi 24/7 tämän sivun yläosasta tai myymälästämme aukioloaikoina. Myyntipaikan varauksen yhteydessä saat tunnukset myynninseurantajärjestelmäämme Kirppari-Kalleen. Kirppari-Kallesta saat myös tulostettua hintalaput kätevästi. Voit myös pyytää meitä tulostamaan hintalaput myymälässä.

MYYNTIJAKSON KESTO JA TUOTTEIDEN MÄÄRÄ

Myyntijakso on vähintään 28 myyntipäivää. Myyntipäiviksi lasketaan kaikki myymälän aukiolopäivät. Myymälän kiinniolopäivät eivät lyhennä myyntijaksoa. 

Myyjäasiakkaan tulee noutaa myymättä jääneet tuotteet myyntijaksonsa päättymisen jälkeen saatuaan Alisan ihmemaalta tekstiviestillä noudettavissa -ilmoituksen, jossa kerrotaan tuotteiden olevan noudettavissa. Viesti lähetetään asiakkaalle 14 – 28 pv kuluessa myyntijakson päättymisestä. Myyntijakson päättymisen jälkeen  kertyy myyjälle usein lisämyyntipäiviä, joiden aikana tulleet myyntituotot tilitetään asiakkaalle normaalisti.Yhdellä palvelupakettimaksulla voi tuoda myyntiin korkeintaan 90 tuotetta (22.10.jälkeen varatut paikat).

Pluspluspaketissa tuotteet tulee tuoda myyntiin yhdellä kertaa. Pluspluspaketin  alkamispäivä on viitteellinen ja saattaa viivästyä korkeintaan 14 päivää. Myyntijaksosi (28 aukiolopäivää) alkaa vasta kun olemme hinnoitelleet tuotteet.

Jos myyntijakson aloitus siirtyy meidän vuoksi (esim. hinnoittelupalvelumme ruuhkautumisen tai henkilöstön sairastumisen vuoksi), niin jatkamme myyntijaksoasi automaattisesti vähintään yhtä monta päivää kuin viivätymistä on tullut.

Itsehinnoittelupaikoissa voit täydentää kerran myyntijakson aikana, kuitenkin niin että tuotteiden määrä ei ylitä 90 kpl.

ENNEN MYYNTIÄ

Peruspaketin ja Erikoispaketin ostaneet voivat toimittaa hinnoittelemansa tuotteet myymälään 1-7 päivää ennen myyntijakson alkua. Myyjä ripustaa vaatteet itse henkarille, mutta me hoidamme myyntiin asettelun.

Tarvittaessa höyrytämme vaatteita, joten sinun ei tarvitse myöskään huolehtia vaatteiden sileydestä.

Hintalappu tulee olla Kirppari-Kalle järjestelmästä tulostettu, jotta myynnit ohjautuvat oikealle myyjäasiakkaalle. Hintalaput tulostetaan aina myymälässä.

Hintalappuun tulee merkitä myös koko, mahdollinen kuvaus tuotteesta sekä hinta. Hintalaput tulostetaan myymälässä.
Palvelupakettiin kuuluu 3 hintalappuarkkia eli 90 kpl hintalappuja. Lisäarkeista veloitamme 1 € / kpl.

Pluspaketin tuotteet tulevat olla myymälässä hinnoittelua varten 7-14 päivää ennen myyntijakson alkua.​ Pluspluspaketin  alkamispäivä on viitteellinen ja saattaa viivästyä korkeintaan 14 päivää. Myyntijaksosi (28 aukiolopäivää) alkaa vasta kun olemme hinnoitelleet tuotteet.

Asiakas antaa Alisan Ihmemaalle täydet oikeudet hinnoitteluun, mutta asiakkaan mahdolliset hinnoittelutoiveet otetaan kuitenkin huomioon. 

Huom!
Toimitathan kaikki tuotteet meille pestyinä. Silityksestä ei tarvitse huolehtia, sillä me hoidamme sen puolestasi. 

Tuotteiden tulee olla ehjiä, siistejä, puhtaita ja nykyaikaisia. Jos huomaamme, että myyntiin tai hinnoitteluun on tuotu myyntiin kelpaamaton tuote, niin veloitamme siitä ko. myyjältä 1 euron poistomaksun. Emme säilytä myynnistä/hinnoittelusta poistettuja tuotteita.

Halutessasi kysy myyjältämme pesulahinnastoa.

MYYNNIN AIKANA

Myyntipaikan vaatteiden myyntiä voidaan edistää Alisan ihmemaan somekanavissa (Facebook, Instagram). Myös myyntijakson varanneen kannattaa mainostaa myyntiä omissa kanavissaan. <3

Pluspluspalvelupaketin ostaneet antavat myös oikeuden mahdollisiin hinnanalennuksiin ja muihin tarvittaviin toimenpiteisiin myynnin edistämiseksi.

 Myyntipäiviksi lasketaan kaikki myymälän aukiolopäivät. Myymälän kiinniolopäivät eivät lyhennä myyntijaksoa.​

Myymälässämme on kameravalvonta.

Alisan ihmemaa ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Henkilökuntamme tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset ja kaikki huomatut varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille.
Emme myöskään vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun meistä riippumattoman tapahtuman sattuessa.​

Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Alisan ihmemaa ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. 
Myyjällä on velvollisuus ilmoittaa, jos tuotteessa on jokin vika tai puute, josta tuotteen ostajan tulisi olla tietoinen. Mikäli tuotteessa ilmenee jokin vika tai puute, jonka voi havaita vasta ostopäätöksen jälkeen, harkitaan palautusoikeutta tapauskohtaisesti.​ 

MYYNNIN JÄLKEEN

Myyjäasiakkaan tulee noutaa myymättä jääneet tuotteet myyntijaksonsa päättymisen jälkeen saatuaan Alisan ihmemaalta tekstiviestillä noudettavissa -ilmoituksen, jossa kerrotaan tuotteiden olevan noudettavissa. Viesti lähetetään asiakkaalle 1 – 28 pv kuluessa myyntijakson päättymisestä. Myyntijakson päättymisen jälkeen  kertyy myyjälle usein lisämyyntipäiviä, joiden aikana tulleet myyntituotot tilitetään asiakkaalle normaalisti.

Myyntitulot tilitetään myyjälle seitsemän (7) arkipäivän sisällä tuotteiden noutamisesta. Myyntituotot maksetaan asiakkaan pankkitilille.​
Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, Alisan Ihmemaa suorittaa asiakkaalle lopputilityksen, mutta pidättää silti myyntipaikkamaksun.

Halutessaan asiakas voi myös luovuttaa myymättä jääneet tuotteet meille.  Myymme mahdollisesti tuotteita jonkin aikaa itse omana myyntinämme, jonka jälkeen huolehdimme siitä, että tuotteet löytävät hyväntekeväisyyskohteen. 
Mikäli asiakas ei nouda myymättä jääneitä tuotteita, siirtyvät ne Alisan Ihmemaan omistukseen neljäntoista (14) päivää asiakkaalle lähetetystä noudettavissa-ilmoituksen jälkeen. Alisan ihmemaalla on tällöinkin oikeus myydä tuotteita omana myyntinään tai lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen. 

Lahjoitukseen jätetyistä tuotteista veloitamme 20 euron käsittelymaksun.

SOPIMUSEHDOT
Noudatamme Alisan ihmemaassa seuraavia sopimusehtoja:

Alisan Ihmemaan second hand -osasto on laadukas nykyaikaisten second hand -tuotteiden myyntipaikka, joka on tarkoitettu käytettyjen vaatteiden sekä asusteiden myyntipaikaksi. Alisan ihmemaassa myydään myös lastenhuoneen sisustustuotteita sekä lastentarvikkeita.

Yhdellä palvelupakettimaksulla voi tuoda myyntiin korkeintaan 90 tuotetta. Plusplusjaksolla tuotteet tulee tuoda myyntiin yhdellä kertaa. Itsehinnoittelujaksoilla saa täydentää kerran myyntijakson aikana, kuitenkin niin, että kokonaismäärä on max. 90 kpl.

Valittavanasi on kolme tapaa myydä tuotteita:

Peruspaketti ja Erikoispaketti sisältävät tuotteiden
– silityksen ja höyrytyksen tarvittaessa
– myyntiin asettelun
– järjestelyn myyntijakson aikana
– myynninseurannan puhelinsovelluksen kautta
Tuo meille itse hinnoittelemasi tuotteet, henkaroi ne ja me hoidamme loput. Hintalaput tehdään Alisan ihmemaan Kirppari Kallen kautta.

Pluspluspaketti sisältää edellisten lisäksi tuotteiden
– hinnoittelun.
– henkaroinnin.
Myyntijakso on vähintään 28 myyntipäivää. Myyntipäiviksi lasketaan kaikki myymälän aukiolopäivät. Myymälän kiinniolopäivät eivät lyhennä myyntijaksoa. 
Jos myyntijakson aloitus siirtyy meidän vuoksi (esim. hinnoittelupalvelumme ruuhkautumisen tai henkilöstön sairastumisen vuoksi), niin jatkamme myyntijaksoasi automaattisesti vähintään yhtä monta päivää kuin viivätymistä on tullut.

Kuljetuspalvelu: Erillisestä tilauksesta Noudamme tuotteet arkisin klo 9-17. Kuljetusmaksu 15 € / haku / 20 km säteellä Raisiosta. Kuljetuspalvelu tilaukset sähköpostitse asiakaspalvelu@alisanihmemaa.fi

Myyntipaikan voit ostaa kätevästi 24/7 verkkosivujemme kautta tai myymälästämme aukioloaikoina. Myyntipaikan varauksen yhteydessä saat tunnukset myynninseurantajärjestelmäämme Kirppari-Kalleen. Kirppari-Kallessa teet hintalaput kätevästi. Hintalaput tulostetaan meillä myymälässä.

Pesulapalvelu
Voit halutessasi pesettää pesulassamme tekstiilit ennen esillepanoa
10 € / kg (min. 3 kg ). Tai yksittäiset tekstiilit erillisen hinnaston mukaan.

Myyntipaikan voit ostaa kätevästi 24/7 tämän sivun yläosasta tai myymälästämme aukioloaikoina. Myyntipaikan varauksen yhteydessä saat tunnukset myynninseurantajärjestelmäämme Kirppari-Kalleen. Kirppari-Kallesta saat myös tulostettua hintalaput kätevästi. Voit myös pyytää meitä tulostamaan hintalaput myymälässä.

Ennen myyntiä


Peruspaketin ja Erikoispaketin ostaneet voivat toimittaa hinnoittelemansa tuotteet myymälään 1-7 päivää ennen myyntijakson alkua. Myyjä ripustaa vaatteet itse henkarille, mutta me hoidamme myyntiin asettelun.

Tarvittaessa höyrytämme vaatteita, joten sinun ei tarvitse myöskään huolehtia vaatteiden sileydestä.

Hintalappu tulee olla Kirppari-Kalle järjestelmästä tulostettu, jotta myynnit ohjautuvat oikealle myyjäasiakkaalle. Hintalaput tulostetaan aina myymälässä.

Hintalappuun tulee merkitä myös koko, mahdollinen kuvaus tuotteesta sekä hinta. Hintalaput tulostetaan myymälässä.
Palvelupakettiin kuuluu 3 hintalappuarkkia eli 90 kpl hintalappuja. Lisäarkeista veloitamme 1 € / kpl.

Pluspaketin tuotteet tulevat olla myymälässä hinnoittelua varten 7-14 päivää ennen myyntijakson alkua.​

Asiakas antaa Alisan Ihmemaalle täydet oikeudet hinnoitteluun, mutta asiakkaan mahdolliset hinnoittelutoiveet otetaan kuitenkin huomioon. 

Huom!
Toimitathan kaikki tuotteet meille pestyinä. 
Myyntiin ja hinnoitteluun tuodut tuotteet tulee olla puhtaita, ehjiä, siistejä ja nykyaikaisia.   Jos huomaamme, että myyntiin tai hinnoitteluun on tuotu myyntiin kelpaamaton tuote, niin veloitamme siitä ko. myyjältä 1 euron poistomaksun. Emme säilytä myynnistä/hinnoittelusta poistettuja tuotteita
Kysy myyjältämme pesulahinnastoa.

Myynnin aikana:


Myyntipaikan vaatteiden myyntiä voidaan edistää Alisan ihmemaan somekanavissa (Facebook, Instagram). Myös myyntijakson varanneen kannattaa mainostaa myyntiä omissa kanavissaan. <3

Pluspluspalvelupaketin ostaneet antavat myös oikeuden mahdollisiin hinnanalennuksiin ja muihin tarvittaviin toimenpiteisiin myynnin edistämiseksi.

 Myyntipäiviksi lasketaan kaikki myymälän aukiolopäivät. Myymälän kiinniolopäivät eivät lyhennä myyntijaksoa.​

Alisan ihmemaa ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Henkilökuntamme tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset ja kaikki huomatut varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille.
Emme myöskään vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun meistä riippumattoman tapahtuman sattuessa.​

Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Alisan ihmemaa ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. 
Myyjällä on velvollisuus ilmoittaa, jos tuotteessa on jokin vika tai puute, josta tuotteen ostajan tulisi olla tietoinen. Mikäli tuotteessa ilmenee jokin vika tai puute, jonka voi havaita vasta ostopäätöksen jälkeen, harkitaan palautusoikeutta tapauskohtaisesti.​ 

Myynnin jälkeen:

Myyjäasiakkaan tulee noutaa myymättä jääneet tuotteet myyntijaksonsa päättymisen jälkeen saatuaan Alisan ihmemaalta tekstiviestillä noudettavissa -ilmoituksen, jossa kerrotaan tuotteiden olevan noudettavissa. Viesti lähetetään asiakkaalle 1 – 28 pv kuluessa myyntijakson päättymisestä. Myyntijakson päättymisen jälkeen  kertyy myyjälle usein lisämyyntipäiviä, joiden aikana tulleet myyntituotot tilitetään asiakkaalle normaalisti.

Myyntitulot tilitetään myyjälle seitsemän (7) arkipäivän sisällä tuotteiden noutamisesta. Myyntituotot maksetaan asiakkaan pankkitilille.​
Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, Alisan Ihmemaa suorittaa asiakkaalle lopputilityksen, mutta pidättää silti myyntipaikkamaksun.

Halutessaan asiakas voi myös luovuttaa myymättä jääneet tuotteet meille.  Myymme mahdollisesti tuotteita jonkin aikaa itse omana myyntinämme, jonka jälkeen huolehdimme siitä, että tuotteet löytävät hyväntekeväisyyskohteen. 
Mikäli asiakas ei nouda myymättä jääneitä tuotteita, siirtyvät ne Alisan Ihmemaan omistukseen neljäntoista (14) päivää asiakkaalle lähetetystä noudettavissa-ilmoituksen jälkeen. Alisan ihmemaalla on tällöinkin oikeus myydä tuotteita omana myyntinään tai lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen. 

Lahjoitukseen jätetyistä tuotteista veloitamme 20 euron käsittelymaksun.

Muuta huomioitavaa:
Alisan ihmemaan secondhand osastolla ei saa myydä laittomia tuotteita, piraattituotteita, käytettyä kosmetiikkaa, aikuisviihdettä, päihteitä, vaarallisia aineita, aseita, huonekasveja, elintarvikkeita. Myös varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty. Myyjä vastaa siitä, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Kaikista väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.

Alisan ihmemaalla on oikeus olla laittamatta viallisia, rikkinäisiä tai muutoin myyntikelvottomia tuotteita myyntiin tai poistaa sellainen myynnistä. 

Varatessaan myyntipaikan myyjä sitoutuu noudattamaan Alisan ihmemaan myyntiehtoja. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.