Skip to main content
Alisan ihmemaa

Alisan ihmemaan oma pellavamallisto

Pellavasta

 
Pellavaa ihanampaa materiaalia on vaikea löytää. Se tuntuu iholla pehmeältä, kesällä viileältä, talvella lämpimältä. Pellavan ominaisuudet vain paranevat käytössä ja pellavatuote kestää parhaassa tapauksessa vuosikymmeniä.
Pellava onkin ikiaikainen materiaali luonnosta. Sen viljeleminen on myös huomattavasti ekologisempaa kuin esim. puuvillan viljely, sillä pellava on hyvin vaatimaton kasvuvaatimuksiltaan. Se ei tarvitse kasvaakseen suurta määrää lannoitteita, torjuntai-aineita eikä kasteluvettä.

Meistä

Pellavatuotteemme valmistuvat omien ompelijoidemme Ellan ja Railin taitavissa käsissä. 

Heidän pitkä kokemus ompelijoina takaa kauniin ja laadukkaan työjäljen. 

Mallistomme

Mallistomme on juuri nyt muuttumassa ja lähes koko varasto myydään pois huippuedullisin hinnoin.

Mallistoomme jäävät:

Ulpu naisten tunikat/mekot.

Hilla vauvan mekot.
Kastemekot.
Rusettipannat.
Solmukkeet.

Pussilakanat vauva- ja junior-koossa.

Kesälle 2023 suunnitteilla lisää ihanuuksia naisille, mutta niistä kerromme kun on sen aika.

Toiveittesi mukaan

Toteutamme usein asiakkaiden toiveita. Koska jokainen tuote ommellaan tilauksesta, voimme kuunnella muutostoiveita.

Tämän kuvan pienen prinsessan äiti toivoi vauvalle valkoista pellavamekkoa. Toteutimme idean ja otimme sen myötä vaatemallistoomme luonnonvalkoisen värin. Josta syntyikin koko mallisto kaste- ja nimiäisjuhlaan. Myös esim. monia naisten mekkoja olemme toteuttaneet juuri asiakkaan toivomissa mitoissa. 

Voit laittaa rohkeasti viestiä sähköpostitse asiakaspalvelu@alisanihmemaa.fi ja kerro meille pellavaunelmasi. Lähdetään sitten yhdessä miettimään sen toteutusta.

 

Iloa päivään

Ajatuksena Alisan ihmemaan vaatteissa on, että niissä on mukava olla ja niitä on helppo käyttää. Monesti olen sanonut meidän pellavamekoistakin, että pese, ripusta ja pidä. Ihan oikeasti! Monelle pellava luo mielikuvan rypistyvästä kankaasta, jonka silittämiseen saa varata aikaa jokaisen pesun jälkeen – ei meidän tuotteissa. Pellavavaatteemme voit toki silittääkin, jolloin saat aikaan hyvin juhlavan vaatteen.

Monikäyttöisyys on myös yksi kulmakivistämme. Pellavavaate muuntuu erilaisiin tyyleihin ja tilanteisiin asusteita muuttamalla – kotoilusta kaupunkilookiin, businesslookista illalliselle.

Upeat pellavalakanamme kestävät tietysti 60 asteen pesun, sillä 60 astetta on alin lakanoiden pesulämpötila, jota suositellaan petivaatteiden hygienian varmistamiseksi. Lakanat voi mankeloida tai antaa pesulan mankeloida, jolloin pääset sileiden, hotellintuntuisten lakanoiden väliin, mutta voit yhtä hyvin pesun jälkeen ripustaa lakanat kuivumaan ja siitä suoraan pedata sänkyyn, jolloin luot makuuhuoneeseesi ylellisen, luonnollisen ja pehmeän tunnelman. 

Koska pellavamme voi pestä 60 asteessa, se auttaa myös useimpien tahrojen lähtemiseen. Jokainen äiti tietää kuinka lapsen uudessa vaatteessa oleva tahra harmittaa. Luonnonvalkoista pellavaamme voi tarvittaessa jopa valkaista.  

Eli pyrimme luomaan monikäyttöisiä tuotteita rentoon elämään – ripauksella luksusta!

Laatu

Jokainen tuotteemme ommellaan Suomessa käsityönä. Ompelijamme myös viimeistelee tekstiilin vielä ennen pakkaamista silittämällä ja käy samalla läpi saumat ja poistaa ylimääräiset langanpätkät.

Materiaalitieto:
Koostumus: 100 % pellavaa
Paino: n. 190 g/m
Tiheys loimessa 180 lankaa/10 cm 
Tiheys kuteessa 140 lankaa/10 cm

Kankaamme ovat valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta Öko-Tex 100 standardin mukaisesti. Ostamme pellavan kotimaiselta maahantuojalta, joka tuo pellavan Euroopasta.


Perheellesi

Valikoimamme tarjoaa ihania tuotteita arkeen ja juhlaan.

Kotimainen

Kaikki verkkokauppamme tuotteet tehdään Suomessa.

Vastuullinen

Kaikki tuotteet ovat myyjänsä itse valmistamia.

Tehty rakkaudella

Jokainen tuote on erityinen, käsin ja rakkaudella tehty.

Etsitkö jotain erityistä?
Kerro toiveesi tuotteesta.

Useat Alisan ihmemaan tuotteiden tekijöistä pystyvät tekemään tuotteita tilauksesta tai toteuttamaan erilaisia ideoita. Ehdota!