Skip to main content

Alisan ihmemaa

second hand

Second hand myymälä

Myymäläämme ja  kahvilaan kannattaa lähteä kauempaakin. Meidät kannattaa laittaa perheen lomareitille, jos loma suuntautuu Turun seudulle. Tai vaikka jos tulette ostoksille Raision kauppakeskus Myllyyn, kannattaa ehdottomasti poiketa myös meille.
Meiltä on lyhyt automatka joka puolelle: Raision Mylly 5 min, Raision Ikea 9 min, Jukupark Turku 13 min, Turun keskusta 13 min, Naantalin Muumimaailma 15 min.
Sijaitsemme Lähellä Raision ABC:ta ja Raision sairaalaa – K-Market Kokinvuorta vastapäätä.
Bussipysäkkikin on melkein meidän ovella: Fölibussi nro 300, TLO bussit  117 ja 119 E, Raision sisäiset bussit R1 ja R2.

Pihalla on runsaasti parkkitilaa. Meillä ei vielä hissiä, mutta paina rappukäytävässä ovikelloa niin tulemme kantamaan rattaat tai vaunut ylös.

Osoitteemme Kellarimäenkatu 1, Raisio, 2 krs.
Olemme avoinna 
TI- PE 10.00 – 19.00
LA 10.00 – 16.00
Alisan Ihmemaa on kaikkea tätä:
 • ♥ lapsiperheen secondhand myymälä

 • kahvila

 • lasten leikkipaikka

 • ♥ kotimaisen käsityön aarreaitta ja lahjakauppa

 • ♥ lasten synttärijuhlapaikka

 • vuokrattavia tiloja, kuten STUDIO, IHME ja AATOS

 • verkkokauppa

 • vaatepesula, joka löytyy alakerrasta

Myyjäksi Alisan ihmemaahan


Alisan ihmemaa on laadukas käytettyjen vaatteiden myymälä Raisiossa. Meillä myyt sinulle ja perheellesi tarpeettomat vaatteet, asusteet, kengät sekä lasten lelut ja tarvikkeet.

Viihtyisässä myymälässämme on aikuisten, nuorten ja lasten osastot, joissa vaatteet ovat koottain, jotta ostosten teko on mahdollisimman mukavaa ja helppoa.

Tuotteiden myynti on meillä on tavallista vaivattomampaa sillä me huolehdimme myyntipaikastasi koko myyntijakson ajan, joten sinun ei tarvitse käydä järjestelemässä paikkaasi. Lisäksi Prosenttipaikassa ja Täyspalvelussa silitämme ja höyrytämme vaatteesi, jos ne sitä vaativat eli riittää että tuot ne meille puhtaana ja tietysti ehjänä.

Valitse sinulle sopiva myyntitapa:

♥ Prosenttipaikka: vain provisio 30%, 28 vrk
♥ Täyspalvelu: 20 € aloitusmaksu + provisio 50%, 28 vrk

Lue eri myyntitapojen tarkempi esittely  ja varaa sieltä myös oma myyntipaikkasi.

Myyntitavat

 • Prosenttipaikka

  VAIN provisio 30%, 28 myyntipäivää

  Tämä paketti sopii sinulle, joka haluat myydä tuotteita riskittömästi, sillä prosenttipaketissa ei ole ollenkaan viikko- tai aloitusmaksua. Prosenttipaketissa hinnoittelet ja henkaroit tuotteet itse.  Voit tuoda yhdelle myyntijaksolle max 90 tuotetta myyntiin.
  Huom! Voit halutessasi varata useita  myyntipaikkoja samaan aikaan tai peräkkäin, jos sinulla on enemmän tavaraa. Tällöin veloitamme 20 euron rinnakkaispaikkamaksun jokaisesta lisämyyntipaikasta.  
  Alisan ihmemaan Secondhand -myyntipaikan vuokraan kuuluu aina vaatteiden siistiminen ja höyrytys, hintalaput 90 kpl, henkarit, tuotteiden järjestely myymälään sekä ylläpito myyntijakson ajan.
  Itsehinnoittelupaketissa tuotteet tulee tuoda myyntiin vähintään 1 päivää ennen myyntijakson alkua.

 • Täyspalvelu

  20 € aloitusmaksu + provisio 50%, 28 myyntipäivää

  Täyspalvelu sisältää aivan kaiken, sillä sinun tarvitsee vain tuoda tuotteet meille  viimeistään 7 päivää ennen myyntijaksosi alkua. Eli me henkaroimme tuotteet, hinnoittelemme ja huolehdimme tarvittaessa silityksestä. Voit tuoda yhdelle myyntijaksolle max 90 tuotetta myyntiin.

  TÄYSPALVELUn aloitusmaksu on 20 euroa ja myyntiaika on  28 päivää, mutta venyy 1-14 päivää keräilystä johtuen. Ilmoitamme kun myymättä jääneet tuotteesi ovat noudettavissa. Myyntiprovisio on 50 % myynnistä. Myyntituotot tilitetään suoraan tilillesi kun olet noutanut myymättä jääneet tuotteet.

 • → KirppariKalle

  Kun valinta on tehty rekisteröidy KirppariKalle järjestelmään ja Alisan Ihmemaan asiakkaaksi.

  Valitse sinulle sopiva tapa tuotteiden myymiseksi ja rekisteröidy KirppariKalle järjestelmään ja Alisan Ihmemaan asiakkaaksi TÄSTÄ. HUOM! Jos sinulla on jo KirppariKalle tunnukset olemassa niin käy rekisteröimässä itsesi Alisan ihmemaan asiakkaaksi TÄSTÄ. Kirjautuminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään.
  Kun olet rekisteröitynyt, voit varata oman myyntijaksosi: VARAA PAIKKA

ALISAN IHMEMAAN SECOND HAND-TUOTTEIDEN MYYNTIEHDOT

Palvelupaketit JA MYYNTIIN TUOTAVAT TUOTTEET

Alisan Ihmemaan second hand -osasto on laadukas nykyaikaisten second hand -tuotteiden myyntipaikka, joka on tarkoitettu käytettyjen vaatteiden sekä asusteiden myyntipaikaksi. Alisan ihmemaassa myydään myös lastenhuoneen sisustustuotteita sekä lastentarvikkeita.
Kummallakin myyntitavalla voi tuoda myyntiin korkeintaan 90 tuotetta.
Täyspalvelussa tuotteet tulee tuoda myyntiin yhdellä kertaa. Prosenttipaikassa saa täydentää kerran myyntijakson aikana, kuitenkin niin, että tuotteiden kokonaismäärä on max. 90 kpl.


Valittavanasi on kaksi tapaa myydä tuotteita:
PROSENTTIPAIKKA sisältää tuotteiden
– silityksen ja höyrytyksen tarvittaessa
– myyntiin asettelun
– järjestelyn myyntijakson aikana
– myynninseurannan puhelinsovelluksen kautta
Tuo meille itse hinnoittelemasi tuotteet, henkaroi ne ja me hoidamme loput. Hintalaput tehdään Alisan ihmemaan Kirppari Kallen kautta.

TÄYSPALVELU sisältää edellisten lisäksi tuotteiden
– hinnoittelun
– henkaroinnin

HUOM!
Toimitathan kaikki tuotteet meille pestyinä. 
Myyntiin ja hinnoitteluun tuodut tuotteet tulee olla puhtaita, ehjiä, siistejä ja nykyaikaisia.  Jos huomaamme, että myyntiin tai hinnoitteluun on tuotu myyntiin kelpaamaton tuote, niin veloitamme siitä ko. myyjältä 1 euron poistomaksun. Emme säilytä myynnistä/hinnoittelusta poistettuja tuotteita.

Kuljetuspalvelu 
Erillisestä tilauksesta Noudamme tuotteet arkisin klo 9-17. Kuljetusmaksu 15 € / haku / 20 km säteellä Raisiosta. Kuljetuspalvelu tilaukset sähköpostitse asiakaspalvelu@alisanihmemaa.fi

Pesulapalvelu
Voit halutessasi pesettää pesulassamme tekstiilit ennen esillepanoa
10 € / kg (min. 3 kg ). Tai yksittäiset tekstiilit erillisen hinnaston mukaan.

Myyntipaikan voit ostaa kätevästi 24/7 Kirpparikallen kautta tai myymälästämme aukioloaikoina. Myyntipaikan varauksen yhteydessä saat tunnukset myynninseurantajärjestelmäämme Kirppari-Kalleen. Kirppari-Kallesta saat myös tulostettua hintalaput kätevästi. Voit myös pyytää meitä tulostamaan hintalaput myymälässä.

MYYNTIJAKSON KESTO JA TUOTTEIDEN MÄÄRÄ

Myyntijakso on  28 myyntipäivää. Myyntipäiviksi lasketaan kaikki myymälän aukiolopäivät. Myymälän kiinniolopäivät eivät lyhennä myyntijaksoa. 

Myyjäasiakkaan tulee noutaa myymättä jääneet tuotteet myyntijaksonsa päättymisen jälkeen saatuaan Alisan ihmemaalta tekstiviestillä noudettavissa -ilmoituksen, jossa kerrotaan tuotteiden olevan noudettavissa. Viesti lähetetään asiakkaalle 14 – 28 pv kuluessa myyntijakson päättymisestä.
Myyntijakson päättymisen jälkeen  kertyy myyjälle usein lisämyyntipäiviä, joiden aikana tulleet myyntituotot tilitetään asiakkaalle normaalisti.
Kummallakin myyntitavalla voi tuoda myyntiin korkeintaan 90 tuotetta.

Täyspalvelussa tuotteet tulee tuoda myyntiin yhdellä kertaa. Täyspalvelun  alkamispäivä on viitteellinen ja saattaa viivästyä korkeintaan 14 päivää. Myyntijaksosi (28 myyntipäivää) alkaa vasta kun olemme hinnoitelleet tuotteet.

Jos myyntijakson aloitus siirtyy meidän vuoksi (esim. hinnoittelupalvelumme ruuhkautumisen tai henkilöstön sairastumisen vuoksi), niin jatkamme myyntijaksoasi automaattisesti vähintään yhtä monta päivää kuin viivästymistä on tullut.

Prosenttipaikassa voit täydentää kerran tuotteita myyntijakson aikana, kuitenkin niin että tuotteiden määrä ei ylitä 90 kpl.

ENNEN MYYNTIÄ

Prosenttipaikan valinneet voivat toimittaa hinnoittelemansa tuotteet myymälään 1-7 päivää ennen myyntijakson alkua. Myyjä ripustaa vaatteet itse henkarille, mutta me hoidamme myyntiin asettelun.

Tarvittaessa höyrytämme vaatteita, joten sinun ei tarvitse myöskään huolehtia vaatteiden sileydestä.

Hintalappu tulee olla Kirppari-Kalle järjestelmästä tulostettu, jotta myynnit ohjautuvat oikealle myyjäasiakkaalle. 
Hintalappuun tulee merkitä myös koko, mahdollinen kuvaus tuotteesta sekä hinta. Hintalaput tulostetaan myymälässä.
Palvelupakettiin kuuluu 3 hintalappuarkkia eli 90 kpl hintalappuja. Lisäarkeista veloitamme 1 € / kpl.

Täyspalvelussa tuotteet tulevat olla myymälässä hinnoittelua varten 7-14 päivää ennen myyntijakson alkua.​ Täyspalvelun  alkamispäivä on viitteellinen ja saattaa viivästyä korkeintaan 14 päivää. Myyntijaksosi (28 myyntipäivää) alkaa vasta kun olemme hinnoitelleet tuotteet.

Asiakas antaa Alisan Ihmemaalle täydet oikeudet hinnoitteluun, mutta asiakkaan mahdolliset hinnoittelutoiveet otetaan kuitenkin huomioon. 

Huom!
Toimitathan kaikki tuotteet meille pestyinä. Silityksestä ei tarvitse huolehtia, sillä me hoidamme sen puolestasi. 
Tuotteiden tulee olla ehjiä, siistejä, puhtaita ja nykyaikaisia.
Jos huomaamme, että myyntiin tai hinnoitteluun on tuotu myyntiin kelpaamaton tuote, niin veloitamme siitä ko. myyjältä 1 euron poistomaksun.
Emme säilytä myynnistä/hinnoittelusta poistettuja tuotteita.

Halutessasi kysy myyjältämme pesulahinnastoa.

MYYNNIN AIKANA

Myyntipaikan vaatteiden myyntiä voidaan edistää Alisan ihmemaan somekanavissa (Facebook, Instagram). Myös myyntijakson varanneen kannattaa mainostaa myyntiä omissa kanavissaan. <3

Täyspalvelun ostaneet antavat myös oikeuden mahdollisiin hinnanalennuksiin ja muihin tarvittaviin toimenpiteisiin myynnin edistämiseksi.

Myyntipäiviksi lasketaan kaikki myymälän aukiolopäivät. Myymälän kiinniolopäivät eivät lyhennä myyntijaksoa.​

Myymälässämme on kameravalvonta.

Alisan ihmemaa ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Henkilökuntamme tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset ja kaikki huomatut varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille.
Emme myöskään vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun meistä riippumattoman tapahtuman sattuessa.​

Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Alisan ihmemaa ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. 
Myyjällä on velvollisuus ilmoittaa, jos tuotteessa on jokin vika tai puute, josta tuotteen ostajan tulisi olla tietoinen. Mikäli tuotteessa ilmenee jokin vika tai puute, jonka voi havaita vasta ostopäätöksen jälkeen, harkitaan palautusoikeutta tapauskohtaisesti.​ 

MYYNNIN JÄLKEEN

Myyjäasiakkaan tulee noutaa myymättä jääneet tuotteet myyntijaksonsa päättymisen jälkeen saatuaan Alisan ihmemaalta tekstiviestillä noudettavissa -ilmoituksen, jossa kerrotaan tuotteiden olevan noudettavissa. Viesti lähetetään asiakkaalle 1 – 28 pv kuluessa myyntijakson päättymisestä. Myyntijakson päättymisen jälkeen  kertyy myyjälle usein lisämyyntipäiviä, joiden aikana tulleet myyntituotot tilitetään asiakkaalle normaalisti.

Myyntitulot tilitetään myyjälle seitsemän (7) arkipäivän sisällä tuotteiden noutamisesta. Myyntituotot maksetaan asiakkaan pankkitilille.​
Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, Alisan Ihmemaa suorittaa asiakkaalle lopputilityksen, mutta pidättää silti myyntipaikkamaksun.

Halutessaan asiakas voi myös luovuttaa myymättä jääneet tuotteet meille.  Myymme mahdollisesti tuotteita jonkin aikaa itse omana myyntinämme, jonka jälkeen huolehdimme siitä, että tuotteet löytävät hyväntekeväisyyskohteen. 
Mikäli asiakas ei nouda myymättä jääneitä tuotteita, siirtyvät ne Alisan Ihmemaan omistukseen neljäntoista (14) päivää asiakkaalle lähetetystä noudettavissa-ilmoituksen jälkeen. Alisan ihmemaalla on tällöinkin oikeus myydä tuotteita omana myyntinään tai lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen. 

Lahjoitukseen jätetyistä tuotteista veloitamme 20 euron käsittelymaksun.

SOPIMUSEHDOT

Noudatamme Alisan ihmemaassa seuraavia sopimusehtoja:

Alisan Ihmemaan second hand -osasto on laadukas nykyaikaisten second hand -tuotteiden myyntipaikka, joka on tarkoitettu käytettyjen vaatteiden sekä asusteiden myyntipaikaksi. Alisan ihmemaassa myydään myös lastenhuoneen sisustustuotteita sekä lastentarvikkeita.
Alisan ihmemaa myyntipaikat on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön.


Yhdellä myyntijaksolla voi tuoda myyntiin korkeintaan 90 tuotetta. Täyspalvelussa tuotteet tulee tuoda myyntiin yhdellä kertaa. Itsehinnoittelujaksolla (prosenttipaikka) saa täydentää kerran myyntijakson aikana, kuitenkin niin, että kokonaismäärä on max. 90 kpl.

Valittavanasi on kaksi tapaa myydä tuotteita:

Prosenttipaikka sisältää tuotteiden
– silityksen ja höyrytyksen tarvittaessa
– myyntiin asettelun
– järjestelyn myyntijakson aikana
– myynninseurannan puhelinsovelluksen kautta
Tuo meille itse hinnoittelemasi tuotteet, henkaroi ne ja me hoidamme loput. Hintalaput tehdään Alisan ihmemaan Kirppari Kallen kautta.

Täyspalvelu sisältää edellisten lisäksi tuotteiden
– hinnoittelun.
– henkaroinnin.

Myyntijakso on vähintään 28 myyntipäivää. Myyntipäiviksi lasketaan kaikki myymälän aukiolopäivät. Myymälän kiinniolopäivät eivät lyhennä myyntijaksoa. 

Jos myyntijakson aloitus siirtyy meidän vuoksi (esim. hinnoittelupalvelumme ruuhkautumisen tai henkilöstön sairastumisen vuoksi), niin jatkamme myyntijaksoasi automaattisesti vähintään yhtä monta päivää kuin viivästymistä on tullut.

Kuljetuspalvelu
Erillisestä tilauksesta noudamme tuotteet arkisin klo 9-17. Kuljetusmaksu 15 € / haku / 20 km säteellä Raisiosta. Kuljetuspalvelu tilaukset sähköpostitse asiakaspalvelu@alisanihmemaa.fi


Pesulapalvelu
Voit halutessasi pesettää pesulassamme tekstiilit ennen esillepanoa
10 € / kg (min. 3 kg ). Tai yksittäiset tekstiilit erillisen hinnaston mukaan.

Ennen myyntiä
PROSENTTIPAIKAN ostaneet voivat toimittaa hinnoittelemansa tuotteet myymälään 1-7 päivää ennen myyntijakson alkua. Myyjä ripustaa vaatteet itse henkarille, mutta me hoidamme myyntiin asettelun. Tarvittaessa höyrytämme vaatteita, joten sinun ei tarvitse myöskään huolehtia vaatteiden sileydestä.
Myyntipaikan voit ostaa kätevästi Kirpparikallen kautta tai myymälästämme aukioloaikoina. Myyntipaikan varauksen yhteydessä saat tunnukset myynninseurantajärjestelmäämme Kirppari-Kalleen. Hintalappu tulee olla Kirppari-Kalle järjestelmästä tulostettu, jotta myynnit ohjautuvat oikealle myyjäasiakkaalle. Hintalaput tulostetaan myymälässä.
Hintalappuun tulee merkitä myös koko, mahdollinen kuvaus tuotteesta sekä hinta. 
Palvelupakettiin kuuluu 3 hintalappuarkkia eli 90 kpl hintalappuja. Lisäarkeista veloitamme 1 € / kpl.

TÄYSPALVELUn tuotteet tulevat olla myymälässä hinnoittelua varten 7-14 päivää ennen myyntijakson alkua.​

Asiakas antaa Alisan Ihmemaalle täydet oikeudet hinnoitteluun, mutta asiakkaan mahdolliset hinnoittelutoiveet otetaan kuitenkin huomioon. 

HUOM!
Toimitathan kaikki tuotteet meille pestyinä. 
Myyntiin ja hinnoitteluun tuodut tuotteet tulee olla puhtaita, ehjiä, siistejä ja nykyaikaisia.   Jos huomaamme, että myyntiin tai hinnoitteluun on tuotu myyntiin kelpaamaton tuote, niin veloitamme siitä ko. myyjältä 1 euron poistomaksun. Emme säilytä myynnistä/hinnoittelusta poistettuja tuotteita
Kysy myyjältämme pesulahinnastoa.

Myynnin aikana:
Myyntipaikan vaatteiden myyntiä voidaan edistää Alisan ihmemaan somekanavissa (Facebook, Instagram). Myös myyntijakson varanneen kannattaa mainostaa myyntiä omissa kanavissaan. <3
Täyspalvelun ostaneet antavat myös oikeuden mahdollisiin hinnanalennuksiin ja muihin tarvittaviin toimenpiteisiin myynnin edistämiseksi.
Myyntipäiviksi lasketaan kaikki myymälän aukiolopäivät. Myymälän kiinniolopäivät eivät lyhennä myyntijaksoa.​

Alisan ihmemaa ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Henkilökuntamme tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset ja kaikki huomatut varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille.
Emme myöskään vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun meistä riippumattoman tapahtuman sattuessa.​ Myymälässä on kameravalvonta.

Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Alisan ihmemaa ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. 
Myyjällä on velvollisuus ilmoittaa, jos tuotteessa on jokin vika tai puute, josta tuotteen ostajan tulisi olla tietoinen. Mikäli tuotteessa ilmenee jokin vika tai puute, jonka voi havaita vasta ostopäätöksen jälkeen, harkitaan palautusoikeutta tapauskohtaisesti.​ 

Myynnin jälkeen:
Myyjäasiakkaan tulee noutaa myymättä jääneet tuotteet myyntijaksonsa päättymisen jälkeen saatuaan Alisan ihmemaalta tekstiviestillä noudettavissa -ilmoituksen, jossa kerrotaan tuotteiden olevan noudettavissa. Viesti lähetetään asiakkaalle 1 – 28 pv kuluessa myyntijakson päättymisestä. Myyntijakson päättymisen jälkeen  kertyy myyjälle usein lisämyyntipäiviä, joiden aikana tulleet myyntituotot tilitetään asiakkaalle normaalisti.

Myyntitulot tilitetään myyjälle seitsemän (7) arkipäivän sisällä tuotteiden noutamisesta. Myyntituotot maksetaan asiakkaan pankkitilille.​
Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, Alisan Ihmemaa suorittaa asiakkaalle lopputilityksen, mutta pidättää silti myyntipaikkamaksun.

Halutessaan asiakas voi myös luovuttaa myymättä jääneet tuotteet meille.  Myymme mahdollisesti tuotteita jonkin aikaa itse omana myyntinämme, jonka jälkeen huolehdimme siitä, että tuotteet löytävät hyväntekeväisyyskohteen. 
Mikäli asiakas ei nouda myymättä jääneitä tuotteita, siirtyvät ne Alisan Ihmemaan omistukseen neljäntoista (14) päivää asiakkaalle lähetetystä noudettavissa-ilmoituksen jälkeen. Alisan ihmemaalla on tällöinkin oikeus myydä tuotteita omana myyntinään tai lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen. Lahjoitukseen jätetyistä tuotteista veloitamme 20 euron käsittelymaksun.

Muuta huomioitavaa:
Alisan ihmemaan secondhand osastolla ei saa myydä laittomia tuotteita, piraattituotteita, käytettyä kosmetiikkaa, aikuisviihdettä, päihteitä, vaarallisia aineita, aseita, huonekasveja, elintarvikkeita. Myös varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty. Myyjä vastaa siitä, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Kaikista väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.

Alisan ihmemaalla on oikeus olla laittamatta viallisia, rikkinäisiä tai muutoin myyntikelvottomia tuotteita myyntiin tai poistaa sellainen myynnistä. 

Varatessaan myyntipaikan myyjä sitoutuu noudattamaan Alisan ihmemaan myyntiehtoja. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Näitkö tuotteen Alisan somekanavalla?

Second hand tuotteet eivät ole normaalisti verkkokaupassa, mutta jos mainostimme tuotetta somessa ja haluaisit ostaa sen, niin voit ostaa sen verkkokaupasta.

 • laita tuotteen hinnan ”Hinta” kenttään

 • lisää tuote ostoskoriin

 • Lisää myös tuotteen tuotenumero maksuvaiheessa ”TILAUKSEN KOMMENTIT” kenttään

Tapahtumat & erikoispäivät

Alisan Ihmemaassa sattuu ja tapahtuu.
Meillä on kaikenlaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Niistä tiedotamme somessa, joten ota seurantaan meidän tilit instagramissa ja facebookissa.