Ale!

Vauvan pellavamekko Hilla

Alkuperäinen hinta oli: €89,00.Nykyinen hinta on: €79,00.

Alisan ihmemaan oman malliston Suomessa käsityönä valmistettu mekko pienelle. Valitse mekon väri mallistomme upeista sävyistä.
Materiaali pehmeäksi kivipestyä pellavaa, joka on lämmin talvella ja viileä kesällä. Todella monikäyttöinen mekko, niin arkeen kuin juhlaan. Niskassa kiva yksityiskohta: napin sijaan solmunauha. Silittäminen tekee pellavasta hyvin juhlavan. Silittämättömänä pellava on luonnollisen kaunis.

Pellava on käytössä vertaansa vailla: Pellava kuivuu nopeasti ja on antibakteerinen materiaali. Pellava tuntuu kesällä viileältä ihoa vasten ja talvella lämpimältä. Pellava ei hiosta. Ja mikä parasta pellavan ominaisuudet vain paranevat käytössä.

Pellava on ekologinen valinta sillä sen viljelyssä ei tarvita kastelua ja suuria määriä torjunta-aineita, kuten esim. puuvillan viljelyssä.

Toimitusajat: Varastotuotteilla 1-2 pv. Jälkitoimitustuotteilla 4-7 pv.
Varastossa Hilla mekkoa tällä hetkellä väreissä maitokahvi, vanharoosa, sammaleen vihreä ja joitakin kokoja luonnonvalkoista ja mustaa.

Haluamme että olet 100 % tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen:
Tuliko valittua väärä koko? Olisiko sittenkin toinen väri parempi?
Ei hätää, sillä käyttämättömällä tuotteella on vaihto- ja palautusoikeus 14 pv.
(Asiakas maksaa tuotteen palautuksen ja me maksamme uuden tuotteen postituksen asiakkaalle.)

Kuvaus

100 % kivipesty pellavakangas, Öko-Tex standardi 100 kankaassa, eli kankaassa ei saa olla torjunta-aine-, raskasmetalli- eikä formaldehydijäämiä. Valmistettu ekologisesti kasvaneesta kuidusta.
Puuvillaresori (luonnon valkoiset resorit hiekan sävyisissä housuissa ja maitokahvin ja kanelin sävyisissä ruskeat resorit. Mustissa, vihreissä, keltaisissa ja vanhan roosan sävyisissä housuissa resorit ovat samanväriset kuin housut)
Pesu : 60 astetta

Myyjä ja valmistaja Alisan ihmemaa

Lisätiedot

Koko

50, 55, 60, 70, 80

Väri

Musta, Maitokahvi, Kaneli, Sammaleen vihreä, Keltainen, Vanharoosa, Luonnonvalkoinen