Skip to main content

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Alisan ihmemaa

 • Mikä Alisan ihmemaa on?

  Alisanihmemaa.fi on moderni, lapsiperheille suunnattu hyvän mielen sivusto, joka kannustaa kuluttajia vastuullisempaan kuluttamiseen. Parannetaan maailmaa pieni pala kerrallaan <3

  Sivustollamme on kauppa, josta voit ostaa pienyrittäjien ja käsityöläisten uniikkeja käsitöitä suoraan tekijöiltä. Alisan ihmemaa toimii näiden ihanien tuotteiden välittäjänä ja postittajana.

 • Kuka Alisan ihmemaan omistaa?

  Alisan ihmemaan omistaa Alisan ihmemaan äiti ja myös kolmen pienen lapsen äiti Niina Virtala.

  Niina Virtala perusti Clean Pesulapalvelut Oy:n vuonna 2007. Pesula toimii edelleen ja voi hyvin Raisiossa ja palvelee sekä kotitalouksia, että yrityksiä tekstiilihuollon asioissa. Taustalla on kuitenkin kytenyt pitkään ajatus muustakin toiminnasta, jota voisi pesulan huipputiimin kanssa pyörittää. Vastuullisuus kuluttamisessa on tärkeä arvo, johon pyrimme toiminnassamme ja johon haluamme muitakin kannustaa, tästä syntyikin ajatus Alisan ihmemaasta.

 • Onko teillä myymälä?

  Kyllä on! Osoitteemme on Kellarimäenkatu 1.

  Täältä löydät aukioloaikamme.

  Vinkki: Tilaa verkkokaupasta ja valitse toimitustavaksi Nouto – ilmoitamme kun tilauksesi on noudettavissa – nouda tilauksesi myymälästä ja vältyt postikuluilta!


Tilaaminen

 • Onko teillä tuotteita varastossa?

  Kyllä.
  Pidämme pientä varastoa Raisiossa, jotta pystymme toimittamaan tuotteet asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Osa tuotteista on kuitenkin tilaustuotteita; tilaustuotteen toimitusaika mainitaan aina tuotteen yhteydessä.

 • Voinko tilata tuotteen omalla kuosilla, värillä tms.?

  Riippuu tuotteesta ja tuotteen myyjästä. Kannattaa laittaa viestiä yhteydenottolomakkeella ja kysyä, niin me Alisan ihmemaassa selvitämme puolestasi asian.

 • Kuinka tilaukset toimitetaan?

  Tilaukset toimitetaan Raisiosta Alisan ihmemaan varastolta asiakkaan valitsemalla tavalla: postitse, matkahuollon kautta tai asiakas voi noutaa tuotteen pesulastamme: Clean Pesulapalvelut Oy, Huuhkajantie 2, 21210 Raisio. (Vinkki: Näin vältyt postikuluilta!). Kysy myös kotiinkuljetusta Turun alueella ja lähikunnissa.


Vaihtaminen & Palautus

 • Onko tuotteilla palautusoikeus?

  Kyllä. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Tekijät & tuotteet

 • Tehdäänkö tuotteet Suomessa?

  Kyllä. Myyjämme valmistavat itse tuotteensa.

 • Onko tuotteilla takuu?

  Tuotteilla ei ole takuuta. Myyjät kuitenkin vastaavat toki virheestä lain virhevastuusäännösten perusteella.


Kumppaniksi?

 • Voinko myydä tuotteitani kauttanne?

  Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita ja myyjiä, jotka sopivat verkkokauppaamme. Meille voit tulla myyjäksi vaikka sinulla ei olisi yritystä tai toiminimeä, mutta myös yritykset ovat tervetulleita. Sinulla voi olla yksi tuote tai vaikka kymmenen erilaista tuotetta, haluamme tarjota erilaisille tekijöille mahdollisuuden tuoda huipputuotteensa esille.

  Tuotetta tulisi kuitenkin olla valmiina toimittaa meille muutama kappale varastoon (1-5 kpl). Laita viestiä sähköpostitse asiakaspalvelu@alisanihmemaa.fi, niin keskustellaan asiasta lisää.

 • Voinko markkinoida Alisan ihmemaata somessa?

  Tottakai! Olemme kiitollisia kaikille, jotka vievät sanomaa Alisan ihmemaasta eteenpäin, jotta mahdollisimman moni taitava tekijä löytää meidät ja jotta mahdollisimman moni asiakas pääsee tekemään ihania löytöjä verkkokaupastamme.

  Olemme aktiivisia Instagramissa @alisanihmemaa sekä Facebookissa Alisan ihmemaa. Tule seuraamaan, jotta kuulet aina ensimmäisten joukossa meidän uusista tuotteista ja tekijöistä- ja mitä kaikkea muuta keksimmekään!


Perheellesi

Valikoimamme tarjoaa ihania tuotteita arkeen ja juhlaan.

Kotimainen

Kaikki verkkokauppamme tuotteet tehdään Suomessa.

Vastuullinen

Kaikki tuotteet ovat myyjänsä itse valmistamia.

Tehty rakkaudella

Jokainen tuote on erityinen, käsin ja rakkaudella tehty.

Haluaisitko kysyä jotain muuta?