Skip to main content

Maksu ja toimitusehdot kassasivulle

MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT

VERKKOKAUPAN TUOTTEIDEN HINNAT

 • HINNAT

  Alisan ihmemaa verkkokaupassa ovat näkyvissä jokaisen myyjän itse määrittämä hinta tuotteelle. Alisan ihmemaa toimii tuotteiden välittäjänä myyjältä asiakkaalle. Alisan ihmemaa pidättää oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti teknisistä syistä. Jos hintakorjaus koskee tehtyä tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Verkkokaupasta tilattavien tuotteista osa hinnoista sisältää arvonlisäveron 24 % ja osa ei sisällä arvonlisäveroa. Alv. sisältyy tuotteisiin, joiden myyjä on arvonlisäverovelvollinen.

VERKKOKAUPAN MAKSUTAVAT JA MAKSUEHDOT

TOIMITUSEHDOT

 • TUOTTEIDEN TOIMITUS

  Jos tilaus sisältää useampia eri tuotteita ja tuotteiden saatavuudessa on eroja, Alisan ihmemaa saattaa postittaa tilatut tuotteet useammassa erässä.

 • TOIMITUSTAVAT

  Verkkokaupan tilaukset toimitetaan tilauksessa olevaan toimitusosoitteeseen oman kuljetuspalvelumme toimesta tai lähimpään postin tai matkahuollon toimipisteeseen noudettavaksi.

 • TOIMITUS ULKOMAILLE

  Verkkokaupasta ei myydä eikä toimiteta tuotteita ulkomaille.

 • TILAUSVAHVISTUKSET

  Hyväksyttyään tilauksen asiakas saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Asiakas saa lisäksi sähköpostiinsa ilmoituksen tilauksen lähetyksestä, jossa on myös mahdolliset paketin seurantatiedot.

 • TOIMITUSAJAT

  Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden toimitusaika on yleensä 3 – 14 arkipäivää. Ennakkotilaustuotteet valmistetaan vasta tilauksen saapumisjälkeen. Ennakkotilaustuotteiden arvioitu toimitusaika on mainittu tuotteen yhteydessä.

 • TOIMITUSKULUT

  Toimituskulut ovat toimitustapakohtaisia:
  Posti: 5,90 euroa/tilaus
  Matkahuolto: 4,90 euroa/tilaus.
  Kotiinkuljetus Turun seudulla ja lähikunnissa 9,90 euroa/tilaus.

PALAUTUSOIKEUS JA TILAUKSEN PERUUTUS

 • PALAUTUSOIKEUS

  Alisan ihmemaa verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tilauksen peruutuksesta pyydetään ottamaan yhteyttä Alisan ihmemaan asiakaspalveluun asiakaspalvelu@alisanihmemaa.fi. Tuotteiden palautuksen voi tehdä sen jälkeen alla olevaan osoitteeseen:
  Clean Pesulapalvelut Oy/Alisan ihmemaa
  Huuhkajantie 2, 21200 Raisio
  Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat kustannukset. Tilauksen peruutuksen ja tuotteen palautuksen edellytyksenä on, että tuote on samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa ja että tuotteen palauttaminen tapahtuu viipymättä. Palautukseen tulee liittää lähetyksessä mukana ollut tilausnumero.

 • REKLAMAATIOT

  Kaikki toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydetään tekemään neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen asiakaspalvelu@alisanihmemaa.fi. Alisan ihmemaa välittää reklamaation tuotteen myyjälle. Virheellinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla virheetön tuote tilalle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kyseeseen voi tulla hinnan alennus tai kaupan purku. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 • TILAUKSEN PERUMINEN

  Asiakas voi perua tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Tilauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse asiakaspalvelu@alisanihmemaa.fi. Asiakkaalle pyritään ilmoittamaan viipymättä 2 sähköpostilla, mikäli toimitusajassa tapahtuu oleellisia muutoksia. Ennakkotilaustuotteet toimitetaan asiakkaalle sen jälkeen, kun tuote on valmistunut. Ennakkotilaustuotteet on verkkokaupassa merkitty maininnalla ”Ennakkotilaus”. Alisanihmemaa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

MUUTA

 • FORCE MAJEURE

  Alisan ihmemaa ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Alisan ihmemaa pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.