Skip to main content

Kesän jälkeen

Alisan ihmemaan verkkokaupan avaamisesta on kulunut reilu kaksi kuukautta.

Paljon on opittu jo tässä vaiheessa ja koko ajan hiotaan verkkokauppaa ja sen toimintoja ja tietysti otetaan mukaan uusia myyjiä ja heidän ihania tuotteitaan. Ollaan kesä menty ns. pilotointivaihetta, jossa ensimmäisten tilausten kanssa on opeteltu tilausten käsittelyä, tuotteiden pakkaamista, postitusta ja varaston ylläpitoa. Mukaan on mahtunut myös ohjelmistoihin liittyviä kompastuksia, mutta niistäkin on opittu, niin ettei ehkä tarvitse uudestaan samoissa asioissa kompastella.

Olen itse opetellut kovasti somemaailmassa toimimista ja innostunutkin siitä ihan valtavasti! Facebook ja Instagram ovat tällä hetkellä kovassa käytössä ja nautin niiden tekemisestä. On kiva tavata siellä jatkuvasti uusia ihmisiä ja huomata joistakin jo tulleen minulle tuttuja; sometuttuja, joita en muuten tunne.

Tuotteiden kuvaamista opettelen myös koko ajan. Kuvaamisessa saa toteuttaa omaa näkemystään, kehittää luovuuttaan ja se on kaikenkaikkiaan hyvin palkitsevaa.

Huomaan, että vaikka Alisan ihmemaa on osa työtäni yrittäjänä niin tämä tuntuu tällä hetkellä paljon enemmän harrastukselta. Saan tästä voimaa ja innostun joka päivä uudestaan. Meillä on kotona ollut hyvinkin haastava kesä eritiyslapsiperheenä, mutta Alisan ihmemaa auttaa minua jaksamaan myös kotona paremmin. Unohdan väsymyksen ja turhautumisen kun saan keskittyä tähän maailmaan hetkittäin.

Elokuu on alkanut postitiivisilla fiiliksillä. Esikoinen aloitti eskarin, eka viikko meni siellä jo huippuhyvin! Myös pikkuisten päiväkoti on alkanut tosi hyvin. Korona tilanne tietysti jännittää, että miten se kehittyy meillä ja maailmalla, millaisia rajoituksia syksy tuo tullessaan, miten paljon lapset ja meidän työporukka perheineen sairastelee syysflunssia ja miten paljon niiden takia tulee sairaslomia? Ei auta kuin mennä päivä ja viikko kerrallaan kuten jo keväällä totuttiin.

Suuntaan kuitenkin energiani Alisan ihmemaan kehittämiseen ja kaikkeen tulevaan murehtimisen sijaan. Ja tulevaan tarvitaankin paljon energiaa, sillä ihan mielettömiä juttuja on vireillä sekä Alisan ihmemaan että Clean Pesulapalveluiden suhteen. Näillä näkymin ensi keväänä Alisan ihmemaa on myös paljon muuta kuin verkkokauppa.

Kerron tästä pian lisää teille. <3

Mukavaa alkanutta viikkoa!